I NEED VACATION; summerdrinks, beaches and love

LaLa Berlin, make it yours

PicMonkey Collage1 P1210518
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
Skærmbillede 2015-01-23 kl. 15.59.30Skærmbillede 2015-01-23 kl. 15.52.22Skærmbillede 2015-01-23 kl. 15.56.46Skærmbillede 2015-01-23 kl. 16.01.56

Hej piger <3 Weee, endelige er det weekend! Ih hvor har jeg dog glædet mig til denne weekend – det er helt vildt. Har en masse ting på programmet i weekenden, som altid – så det bliver bare så rart at få ordnet nogle af disse ting. Som nogle af Jer måske ved, leder min søster og jeg efter en lejlighed for tiden – vi har søgt længe nu, men jeg vil hellere finde det helt rigtige, i stedet for at gå på kompromis og ende med at være utilfreds. Vi skal til fremvisning på en lejlighed nu på søndag, hvilket jeg glæder mig SÅ meget til – dog er jeg endnu mere spændt på tirsdag, hvor vi har endnu en fremvisning i Holte, som er en lejlighed jeg er blevet helt forelsket i. Det bliver SÅ spændende at se den ‘live’, kan sleet ikke vente ;-)

Idag har jeg haft tidligt fri fra skole, spist lækker frokost med min søde morfar og senere skal jeg ses med en veninde, så det bliver en dejlig start på weekenden. Her har I lidt flere billeder fra gårdagens outfit – fik ikke postet dem igår, da jeg tilbragt hele aftenen i selskab med pigerne fra klassen, hvilket var så hyggeligt! Mine fine smykker er forresten fra Stars By P og den fine guldring er fra Julie Abelstedt – find forresten det fine COPENHAUGEN net online her og læs mere om nettet og dets baggrund. Hvad har har I af planer i weekenden? Vi skrives <3
Untitled-1

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I NEED VACATION; summerdrinks, beaches and love