Bowl of antioxidants

Læseraften i samarbejde med butik Notre

DSC_5713Hej piger <3 Jeg har virkelig glædet mig til at fortælle Jer om denne aften, som er for Jer! Jeg har i samarbejde med butik Notre på Frederiksberg, fået etableret en læser-aften. Det er første gang jeg er med til sådan noget, og jeg er sikker på det bliver så hyggeligt! Aftenen finder sted i butik Notre på Peter Bangs Vej 53, hvor der vil være en masse forskellige fordele, at hente denne aften, heriblandt:

– Mulighed for at vinde en lækker Rosemunde skindjakke.
– Få lagt en let makeup, samt tips fra en dygtig makeupartist/kosmetolog. Udover dette, vil der denne dag være rabatter på hudpleje- og makeup produkter, samt 15% på de bookinger, der bliver lavet denne dag.
– Der vil være 25% på alt tøj i butik Notre.
– Der vil være fine Goodiebags med overraskelser.
– Sidst men ikke mindst vil jeg være til stede, og der vil være lidt let og lækkert spise og drikke.

Jeg håber I vil deltage og ser virkelig frem til denne aften. Vi har et max antal pers. på 30, så har du og dine veninder, mor eller søster lyst til at komme, skal I blot skrive til følgende e-mail: kontakt@butiknotre.dk – jeg lover selvfølgelig at holde Jer opdateret mht. ledige pladser. Tilmeldingsfristen er forresten mandag d.6/10 (om en uge). Åh hvor bliver det bare en oplevelse, nu må tiden bare gerne gå stærkt, hihi ;-) Har I nogle spørgsmål, må I endelig skrive <3 Ha’ en fantastisk aften!

// Translation
Only for my danish readers!
Love-Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bowl of antioxidants