Julie Fagerholt fur, black bikerboots and a Kosmika oversize. An Amazing outfit!

LÆKRE PYNTETING – FARVERNE, KOMBINATIONEN & IKKE MINDST DELTALJERNE ♡

Nogle så fine pynteting jeg ville nyde at have stående her og der på mit værelse. Som jeg skrev i mit tideligere indlæg, er jeg i fuld gang med et lille projekt på mit værelse, som i nok skal få at se senere. Men jeg kan afslører at nogle at tingene på billedet, bliver bestilt hjem til mig inden længe.

Hej søde piger,
Så fik jeg skrevet endnu et indlæg idag. På billedet er der en masse lækre pynteting, som jeg simpelhen er faldet pladask for, og det går jo ikke …. Jeg er som sagt igang med et lille projekt på mit værelse, og jeg kan afsløre at nogle at disse fine sager, bliver bestilt hjem til mig inden længe. Jaa! Udover den nyhed, har jeg også en anden nyhed, her på bloggen. :-)

Jeg har nemlig tænkt mit bloggeri igennem, og mange af jer er begyndt at spørge mere indtil makeup, opskrifter, hårprodukter o.s.v. Og lige nu, er min blog mest baseret på interiør og mode – og det kommer til i ligeså høj grad, stadig til. Men jeg har besluttet at jeg fremover vil tage flere råd fra min hverdag med på bloggen, det kan være lækre opskrifter, mange anbefalinger på makeup og hår produkter, så det ikke ender ud i at blive al for ensartet. Jeg håber i synes om idéen, jeg er sikker på det nok skal blive en succes. I må have en dejlig aften piger – 1000 kys og knus fra mig!

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julie Fagerholt fur, black bikerboots and a Kosmika oversize. An Amazing outfit!