"I'm happy being myself" Angelina Jolie

Lækker solbrændt kulør i den kolde vintertid? Ja tak!

Hej søde læsere,
Idag har jeg brugt morgenen på at rydde mit værelse op, skifte sengetøj, fuldstændig ligesom jeg plejer at gøre hver søndag.
Udover det brugte jeg også en hel del tid, på at få ryddet op i mit skab. NU fik jeg virkelig gjort den ordenligt, helt fra bunden. :-)
Om lidt smutter jeg ned og træner, og resten af aftenen står på hygge med familien og en masse lektier. Jeg lovede jeg som sagt igår at kunne få mine nye ting at se, og det skal i da helt klart.
Jeg købte en selvbruner, til min vinterpleje hud. Men det var ikke så simpelt at finde den helt rigtige, min hud er nemlig meget sart overfor lige præcis selvbruner, med al den farve og parfume.
Men det endte ud med at jeg fandt en, som jeg tror er rigtig god. Den er fra St. Tropez, og var lidt pebret i prisen, men jeg tror helt klart det var de penge værd, udover det var jeg også så heldig at have en gavekort til Magasin, hvor jeg købte den.
Det er en selvbruner for sart hud, lige min hudtype. Udover det er læste jeg at den trænger ind i huden vha. Aloe Vera, og det er jo godt for alle hudtyper.
Jeg glæder mig til at prøve den, når jeg kommer hjem fra træning. Jeg vil selvfølgelig lave en ‘anbefaling’ af den, hvis i skulle overveje at købe den. :-) I kan læse meget mere om selvbruneren, lige her.
Udover det købte jeg en så fin bluse fra mærket Strass, den er så fin. Lige min stil, jeg er sikker på den bliver én af mine ynglingsbluser, da den er super behagelig at have på også er den fin og enkel.

22 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

"I'm happy being myself" Angelina Jolie