"I'm happy being myself" Angelina Jolie

Lækker solbrændt kulør i den kolde vintertid? Ja tak!

Hej søde læsere,
Idag har jeg brugt morgenen på at rydde mit værelse op, skifte sengetøj, fuldstændig ligesom jeg plejer at gøre hver søndag.
Udover det brugte jeg også en hel del tid, på at få ryddet op i mit skab. NU fik jeg virkelig gjort den ordenligt, helt fra bunden. :-)
Om lidt smutter jeg ned og træner, og resten af aftenen står på hygge med familien og en masse lektier. Jeg lovede jeg som sagt igår at kunne få mine nye ting at se, og det skal i da helt klart.
Jeg købte en selvbruner, til min vinterpleje hud. Men det var ikke så simpelt at finde den helt rigtige, min hud er nemlig meget sart overfor lige præcis selvbruner, med al den farve og parfume.
Men det endte ud med at jeg fandt en, som jeg tror er rigtig god. Den er fra St. Tropez, og var lidt pebret i prisen, men jeg tror helt klart det var de penge værd, udover det var jeg også så heldig at have en gavekort til Magasin, hvor jeg købte den.
Det er en selvbruner for sart hud, lige min hudtype. Udover det er læste jeg at den trænger ind i huden vha. Aloe Vera, og det er jo godt for alle hudtyper.
Jeg glæder mig til at prøve den, når jeg kommer hjem fra træning. Jeg vil selvfølgelig lave en ‘anbefaling’ af den, hvis i skulle overveje at købe den. :-) I kan læse meget mere om selvbruneren, lige her.
Udover det købte jeg en så fin bluse fra mærket Strass, den er så fin. Lige min stil, jeg er sikker på den bliver én af mine ynglingsbluser, da den er super behagelig at have på også er den fin og enkel.

22 kommentarer

 • Uhh, hvor er strikken flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • virkelig en flot strik! Kan godt forstå, at du er glad for den<3-Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Caroline.Sikke en lækker strik. Undskyld, at jeg igen spørger, men det er fordi du plejer at være så sød til at hjælpe! <3Kan du måske forklare mig hvordan du har fået den billede til at være oppe ved dit blognavn i fanen? Har du fået min mail, med min adresse?Kærligst H.www.cestmoih.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke!Ja, den er simpelhen så fin! Du skal bare spørge alt det du vil, der er så dejligt at kunne hjælpe dig! <3Når du står på din blogger forside, skal du klikke ind under layout, når du har gjort det kommer du ind, det hvor man kan se hvordan din blog er bygget på med alle dine gadgets.Øverst til venstre, er den en lille fane, hvor der står favicon, der skal du trykke også kan du selv vælge et billede. Skriv endelig hvis der er noget du ikke forstår. Stort knus C <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fin strik!Og dejligt at høre du havde endnu en dejlig tur til København søde<3Knus Maria <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej CarolineDu har bare det sejeste tøj.Og hvis du vil sælge noget af er jeg helt sikkert en af dine købere.Til alle dine dejlige læsere må de meget gerne blive fast læser af minblog og jeg vil blive det af deres.Kærligst Amalie :-) <3www.amalies-fashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellers kan du prøve Liberatas selvbruner. Den er duftfri. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt vild lækker glimmer strik! :-Dkram/ universbys.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig lækker den strik trøje søde Caroline! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilke layout bruger du? Kan ikke få kanterne væk fra mine billeder – måske du kan hjælpe mig? :-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wouw!14 år og er allerede så modeorienteret.Hvem der bare havde været så stylish i den alder. :-)Kun ros herfra, og hermed fast læser ;-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blusen er noget så fin, den måtte også gerne hænge i mit skab! :)Jeg håber at selvbruneren er god til din hud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"I'm happy being myself" Angelina Jolie