PRESENTS FOR MEN

LACEPANTIES AND MARIA NILA GOODIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgen piger! En kort opdatering, inden jeg skal have ordnet en masse praktiske ting og lave en spændende video til jer også. Jeg ville egentlig blot vise jer, min fine gaveæske, fra Maria Nila, som er et fantastisk mærke, jeg efterhånden har brugt længe. Deres serie Luminous Colour, er fantastisk og bevarer den hårfarve, man nu end måtte have i håret. Det er en perfekt gaveidé, hvis I står og mangler sådan én. Udover den fine gaveæske, var jeg forleden forbi Victorias Secret i Fields og kunne ikke stå for disse to fine trusser. Jeg glemmer altid butikken ligger derude (nok til mit eget held!) for de har jo så meget fint, hvad end det er lækre cremer, parfumer eller trusser. Vi skrives ved senere ladies! God dag og morgen til jer <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PRESENTS FOR MEN