MY ASOS WANTIES FOR AUGUST

LACELOVE ∙ VICTORIAS SECRET

P8180029 P8180089 PicMonkey CollageHej piger! Mine forældre er kommet hjem fra ferie igen og idag er faktisk dagen jeg har sovet bedst siden jeg kom hjem fra LA, tror det kommer af at jeg ikke har skulle passe hundene, og kunne lige mig roligt i seng og vide der var styr på det hele. Det var i hvertfald dejligt at have dem hjemme igen og at sove helt igennem.

På billederne kan I se gårdagens outfit, det bestod af min yndlings blondebh fra Victorias Secret – åh hvor har jeg dog været glad for den! Den er så fin og er en sød detalje, der kan tilføjes til mange forskellige outfits. Her har jeg den på til en helt basic oversize fra 2nd day, med Neo Noir blondeshorts til. Meget enkelt og fint sæt.

Øreringen er fra NO9 Copenhagen, som kan købes i Birgitte Herskind på Pilestræde eller online her. Nu vil jeg se at komme i tøjet, vi skrives ved senere <3

 

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY ASOS WANTIES FOR AUGUST