LOVE LOVE LOVE

Lace Applique

picmonkey-imagepicmonkey-collage1
ASOS dress with lace applique HERE 
_____________________
Hej piger! Som lovet, synes jeg lige I skulle se denne SÅ overdrevet smukke kjole fra ASOS, jeg faldt over forleden. Jeg faldt over den, mens jeg sad og klikkede mig igennem ASOS’ mange fine ting, og faldt så over denne kjole, der faktisk kun var tilbage i en størrelse, men så fik de den hjem igen og jeg måtte altså bare have den med det samme! Den er allerde udsolgt i de helt små størrelser nu, men kan trøste med, at den faktisk er lille i det synes jeg.

Jeg har bestilt en UK8, svarende til en small cirka og kunne snildt have brugt en UK10, da jeg hader når ting sidder for stramt. Den passer mig dog stadig, så er også nervøs for, for meget større den bliver i nummeret større, så tænker lige over. I hvertfald er jeg helt vild med den og synes bare den er helt igennem smuk! Hvad synes I om den? I kan forresten se lidt mere af den, på min Snapchat profil: caromarburger. Rigtig god weekend <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LOVE LOVE LOVE