NOVEMBER BEAUTY MUSTHAVES

LACE AND SNEAKS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YAS lacebra HERE / YAS bodysuit HERE / Adidas sneaks HERE


Hej piger! ASOS kører stadig med minus 20%, så hvis I endnu ikke har fundet lækre tilbuds på nettet, så kan I nå det endnu. Her er lidt mere, af det jeg bestilte i torsdags, hvor ASOS holdte pre-black-friday. Jeg bestilte med express-delivery, da jeg aldrig kan vente med at modtage de lækre varer + at jeg gerne ville nå at vise jer tingene, før tilbuddene var væk. Her kan I se min så fine lacebody og lacebra, begge fra mærket Y.A.S, som jeg er ret vild med. De laver kvalitetsvarer, men som er til at betale og herudover SÅ flotte designs. Udover de fine blonde-items, bestilte jeg også et par ADIDAS sneaks hjem, som også er vildt cool. I kan stadig nå at købe alle tingene, men tror I skal være hurtige, det går så hurtigt over det hele online fortiden. Har I shoppet et masse godter, disse dage? Husk forresten at brug koden GOGOGO når I shopper hos ASOS, så bliver rabatten trukket <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NOVEMBER BEAUTY MUSTHAVES