Love, inspiration, hope and joy

Kusmi Tea Paris, and some amazing new pants.

Godmorgen søde piger. Jeg er lige stået op, og nyder lige nu en kop Kusmi Tea med min søde søster, vi har lige været ude og gå med vores små hunde, og resten af dagen skal jeg være sammen med Amalie. Såå hyggeligt! Vejret idag er ikke så godt, men jeg synes det er et perfekt hyggevejr til at se nogle film og læse en masse gode blogs. Forleden dag på arbejdet, fik vi disse fine Buch bukser, som vi kalder dem hjem. De er kommet hjem i to farver som i kan se, en lys beige og en støvet rosa – smukke farver!
Jeg er vild med dem, og jeg er sikker på jeg kommer til at gå i dem, ligeså meget som jeg har gjort i min anden Buch buks, som i kan se her. De er perfekte til sommer, da de er så tynde i stoffet og så behagelig at have på og til vinter ser de SÅ fede ud med et par bikerboots, en tyk strik eller pelsvest. Udover det er buksernes mønster så fint og eksklusivt. Det er et klart musthave for mig, som jeg kun kan anbefale jer at investerer i. De koster 499 kr. Kys fra mig!

27 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Caroline.Jeg elsker din blog, men tit når du køber nogle nye ting ser vi altid kun stoffet, vi ser aldrig formerne på tøjet. Det synes jeg godt du kunne gøre bedre. (det var bare en idé)Men super godt stil Carolne.knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anonym, Jeg kan udemærket godt forstå hvad du mener, dog er det nogen gange en smule svært at få noget nogle gode billeder med pasformen. Men jeg skal nok love at forbedre det. Ellers tusinde tak for de søde ord :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes at dit liv er helt ufattelig inspirerende Caroline! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stoffet og farven er flot! Kunne dog som den anonyme, godt tænke mig at se formerne lidt mere :-)www.sofieecarolinee.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline:-)Jeg ELSKER virkelig din blog og jeg prøver på at være opdateret på den hele tiden;-) i går var jeg i Lyngby og shoppe med min veninde, og der købte jeg også de så fiine bukser fra buch copenhagen<3 du har virkelig en god stil og jeg bliver inspireret af dig hver dag! Mange knuz fra Mathilde:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mathilde :) Sikke skøn du er – tusinde tak for dine søde ord. Jeg kan godt forstå du valgte at købe de fine bukser fra Buch Copenhagen, de er så flotte. Dejligt du bliver inspireret og følger med på bloggen. <3Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Elsker kusmi te, hvilken farve er din yndlings?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline.Jeg er så vild med den pelsvest du har. Det er den grå med sådan noget perle noget på.Jeg vil høre hvor den er fra og hvor meget du har givet?OG hvis du ikke bruger den mere… så vil jeg virkelig gerne købe den ( det lyder lidt underligt )Men vil give 1 million for den..seriøst-Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emma :) Den er også så fin, meget unik og speciel. Jeg har købte den i Buch Copenhagen hvor jeg arbejder – desværre tror jeg ikke umildbart at vi kan skaffe den hjem igen, da det er en gammel varer – men kig forbi eller ring til os, så skal vi nok finde ud af noget. Ang. om jeg vil sælge den, så tror jeg det ikke, men hvis det en dag skulle ske, ville det komme på bloggen, så i kunne byde :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Emma :) Jeg har tænkt lidt over det, og hvis du stadig er intra. kan vi måske finde ud af noget :) Skriv lige til mig her eller på min mail: Caroline.m@rburger.dkKnus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig med nogen af de andre, prøv at tage nogen mere spændende billeder af dit tøj, så man ikke kun kan se materialet og nogen genstande i baggrunden. Få evt. taget nogen flere outfit billeder eller et eller andet. Det er bare så synd, at man ikke kan se det fine tøj noget bedre :) Jeg synes din blog er super fin, men lidt variation af new in ville bare være en idé. Mange hilsner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Amanda :) Det vil jeg helt klart prøve at gøre, dog har jeg rigtig meget at se til her for tiden, så tiden er knap til blogging, men forstår godt i gerne vil se tøjet noget mere. Følg med på bloggen de kommende dage, der vil helt klart komme nogle outfitbilleder :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du har vel ikke et navn på bukserne så man måske kan finde dem på nettet? De er virkelig fine men har ingen muligheder for at rejse helt til sjælland for et par bukser, desværre! :D Butikken burde gå online!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som Nina skriver hedder busken ‘Buch Copenhagen’, og som sagt kan du ringe til os på nr. 32 17 14 60 & 31 16 14 60 :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bukserne hedder bare “Buch Copenhagen” – du kan bestille dem over deres Facebook side – Buch Copenhagen. Du skriver blot en besked til dem og beder om bukserne i en str. x (S, M, L eller XL) og så sender de dem til dig. Jeg har flere gange opfordret dem til at gå online, men det er ikke ejerens plan lige nu (desværre). Det skal dog lige siges at bukserne ikke koster 599 som Caroline skriver, men 499 ;-)Kh Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed blok du har og stoffet er meget flot,men som de andre kunne jeg også godt tænke mig at se formerne på det. :)Kig gerne forbi! :Dhttp://this-girl-is-back.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tuuusinde tak! Så skønt at du kan lide bloggen, og jeg vil som sagt forbedre mine billeder så i kan se tøjet ordenligt :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej:) Det er mig igen (med mailen). Jeg håber virkelig ikke at jeg er til besvær, men jeg er bare forvirret fordi jeg nogle gange har modtaget mails fra mit mailprogram, som siger der er noget galt. Jeg håber virkelig ikke at jeg er besværlig, jeg er bare så forvirret. Og nu hvor jeg er igang, vil jeg lige hører hvor man kan købe din nye kjole fra Kosmika? Hvis du kan svarer på min mail, kan du jo bare skrive det der:) Men undskyld og tak fordi du orker det her!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du :) Det er bare i orden, min mail er fortiden i udu men har læst den. Og hvor er det sødt af dig at henvise mig til den konkurrence i Vi Unge, det er dejligt. Jeg vil helt klart prøve det af, og tusinde tak for det. Min nye kjole fra Kosmika kan du købe i Buch Copenhagen, som ligger i Lyngby Storcenter og på Østerbro, hvis du ikke bor i nærheden kan du ringe og bestille en på nr. 32 17 14 60 & 32 16 14 60, eller buch@email.dk :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hejsa:)Tak for tippet med kjolen! Tak fordi du i det hele taget, har gidet svare!Jeg vil selvfølgelig følge din blog, længe endnu.Igen tak, og undskyld besværet:$

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heeej er helt vild med din blog er blevet fast læser!! hvor har du de sjove makeup børster med perler og det der fra??tag et smut forbi min blog: http://ablogaboutmyfashionlife.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej caroline vildt misundelig på dine haremsbukser hvis du nogle sinde vil sælge dem ville jeg være meget en lykkelig køber :) ledt og ledt efter dem men uden held :( knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Love, inspiration, hope and joy