ALL PRINTET

Kreatin lash treatment

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2

Hej piger. Som de fleste af jer, måske husker eller ved, så har jeg igennem mange år, været dybt afhængig af eyelash extensions. Jeg syntes og synes den idag, stadig er det er SÅ flot og giver et fantastisk resultat, men personligt, synes jeg det er super svært at holde vedlige, meget tidskrævende og ikke mindst en dyr løsning, der udover det også skadede mine egne vipper. Derfor stoppede jeg med at få eyelash extensions på i sensommeren og brugte en masse serum og pleje til mine vipper i mellemtiden. (I kan læse om min serum her)

Mine vipper voksede overraskende hurtigt ud og blev længere end jeg nogensinde har haft dem, grundet den gode serum jeg brugte. De blev faktisk så lange, at jeg ikke længere synes det var nødvendigt med mascara, så det bruger jeg nærmest kun når jeg skal til nogle særlige festlige lejligheder – men jeg er blevet så glad, for det naturlige resultat og dét at jeg ikke skal tænke eller bekymre mig om mine vipper.

Men, nu til det spændende, nemlig den nye vippebehandling, der nærmest lige er kommet til Danmark, som min fantastiske kosmetolog Maj, har introduceret mig for, nemlig Yumi Lashes. Det er en keratin lash lift, som går ind og plejer og forlænger ens egne vipper, uden brug af vippe extensions. Yumi Lash Lift holder i 4-8 uger – er det ikke vildt? Med Yumi Lashes krølles ens egne vipper opad og løfter altså dermed ens øje og gør at det givet er SÅ flot resultat. Det skal virkelig ses!

I kan allerede nu booke tid hos Maj online her, og se hendes før/efter billeder på deres Instagram @thebeautyloungecph. Jeg er virkelig glad for mine vipper og behøves nu ikke engang at bukke dem. <3 Har I hørt om denne teknik før?

1 kommentar

  • Gigi

    Ja, det har været i Danmark i mange år og er derfor ikke en nyhed, så det er ikke helt korrekt når din kosmetolog siger at det er helt nyt osv, hun er vist bare bagud. Lash Bar har lavet denne behandling lige siden de åbnede.
    Jeg har været bruger af Lash Lift de sidste 4 år, fordi eyelash extensions er dårligt for ens vipper og ødelægger dem, derfor gjorde jeg brug af Lash Lift i stedet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

ALL PRINTET