DECEMBER IS HERE

KOM INDENFOR I MIN NYE LEJLIGHED

picmonkey-collage4 picmonkey-collag2e picmonkey-collage dsc_7068 dsc_7060 dsc_7047 dsc_7040
God aften ladies. ENDELIG fik jeg styr på teknikken og I kan nu se de første billeder af lejligheden. Jeg ville ikke vise jer det hele endnu, først og fremmest fordi det hele ikke er færdigt – langt fra, og stuen/spisestuen er ikke særlig interessant eller inspirerende på nuværende tidspunkt, men jeg lover der snart kommer mange flere billeder.

Jeg er så glad for mit nye hjem, som jo for første gang, er mit helt eget. Det er så mærkeligt, at eje den – men det er virkelig et af de bedste køb og nok det mest fornuftige jeg har gjort! Hvad synes I om den, af det I har fået at se ind til nu? Jeg føler mig så hjemme og det er som om, at mine møbler bare er som skræddersyet til den <3

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DECEMBER IS HERE