Hot child in the city

København, shopping, træning og en masse hygge med veninderne!

Hej søde læsere,
Idag har jeg været nede og træne med Johanne, da jeg kom hjem løb jeg en tur – og det skal lige siges at mine muskler var godt trætte på det tidspunkt!
Ellers har jeg idag lavet nogle få lektier og hjulpet min mor med at gøre haven klar, til hendes orangeri der kommer i næste uge – det skal i virkelig glæde jer til at se, det bliver bare så fint og så hyggeligt! ;-) Har nu også fået taget nogle billeder af min nye sengegavl, den er så så så så fin – synes i ikke?
På tirsdag skal jeg til København og shoppe lidt, har fundet en masse fine ting jeg bare MÅ eje.
God aften, skønneste læsere.

14 kommentarer

 • Jo den er virkelig fin Caroline! Du har sådan et hyggeligt værelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode billeder. ;)//pernilledahl.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline (-: Har du selv lavet den sengegavl? Har selv gået med tanken om at lave sådan én længe. Hvis du har, kan du så ikke lave en guide til hvordan man gør? Knus // http://www.mode-amalie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline!Jeg faldt over din blog, og jeg blev vildt forelsket, for hvor har du altså bare en fin blog! Jeg er lige blevet fast læser, og jeg håber du måske vil følge min? :)Og så tænkte jeg på om du ikke vil lave en room tour? :)Knus Louiselouisesfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du dog sød Maja! Det varmer virkeligt :-)Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også stort tak til dig Pernille! :-)Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det har min far gjort for mig. Kan godt prøve, men i hvertfald har har købt en helt normal træplade, oven på den har har lagt et tyndt lag skumgummi/madras agtigt og ellers bare påført mit fine sølvstof.- For at få effekten med diamanterne har han med en klipmaskine klipsen ind på midten, så opnår man det prinsesse look den har fået. :-)Jeg håber du fik noget ud af det søde Amalie! Ellers kan du endelig skrive til mig igen!Stort knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak Louise, skønt du kan lide min blog. Har lige været inde på din blog, og faktisk har jeg også smidt en lille kommentar – din blog er så fin, og meget personlig, love it! :-)Knuser Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • That's a really pretty room!Great blog and post dear.I'm having a give-away on my own blog and I hope you will join ;)xmy-fashion-fairytale.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for your sweet words, it's great to hear! :-)Love Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op du er en smuk pige, og en fed blog!Skal vi følges?Knus fra Trine//TrineLikesFashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare sød Trine! TUSINDE Tak! :-)Det skal vi da.Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er billedet fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ved du hvor din far har fået den træplade fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hot child in the city