Hot child in the city

København, shopping, træning og en masse hygge med veninderne!

Hej søde læsere,
Idag har jeg været nede og træne med Johanne, da jeg kom hjem løb jeg en tur – og det skal lige siges at mine muskler var godt trætte på det tidspunkt!
Ellers har jeg idag lavet nogle få lektier og hjulpet min mor med at gøre haven klar, til hendes orangeri der kommer i næste uge – det skal i virkelig glæde jer til at se, det bliver bare så fint og så hyggeligt! ;-) Har nu også fået taget nogle billeder af min nye sengegavl, den er så så så så fin – synes i ikke?
På tirsdag skal jeg til København og shoppe lidt, har fundet en masse fine ting jeg bare MÅ eje.
God aften, skønneste læsere.

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Hot child in the city