COMFY & COSY

KNIT & SCARF KIND-A-WEATHER

picmonkey-collage
Knit: ASOS 650 kr. ∙ Scarf: ASOS 160 kr.

Hej piger! Idag skal jeg på arbejde, hos Sofie Schnoors hovedkontor, hvor jeg har fået en stillings som assisterende e-commerce, ved siden at min deltidsstilling i Sofie Schnoors butik på Gl. Kongevej – hvilket jeg er så glad for! Siden jeg stoppede i skolen her i sommers, har jeg kørt fuldtid med bloggen, men har kunne mærke, at jeg har brug for at lave noget ved siden – selvom bloggen stadig er, og nok altid vil være min baby. Jeg elsker at blive udfordret, lære nyt og ikke mindst, føler jeg, at jeg skal bane vejen for min fremtid nu. Jeg skal finde ud af, hvad jeg virkelig brænder for, finde ud af hvad jeg ønsker at studere engang i fremtiden og hvad jeg gerne vil lave – det er bare et så stort spørgsmål og lige nu, shuffler jeg fra den ene tanke, til den anden idé. Det stresser mig til tiden, dét ikke at vide, hvad jeg skal lave i fremtiden og hvordan jeg overhovedet vil finde ud af det. Jeg tror bestemt ikke, jeg er alene om den usikkerhed omkring fremtiden, vel?

Jeg tror det er så vigtigt at lytte til sig selv, mærke efter hvad man brænder for og hvad man bliver glad over at lave. Det er så vigtigt at bruge sin tid, på noget man kan se mening i og noget som man på den ene eller anden måde, synes er fedt eller kan få noget ud af. Jeg vil prøve, at ligge alle bekymringerne og spekulationerne omkring fremtiden på hylden og mærke mere efter, så er jeg sikker på, det hele nok skal gå rigtig godt og at jeg før eller siden, finder ud af, hvad der er lige mig! Har I haft samme tanker, efter at have færdiggjort et studie? Lad mig endelig høre Jeres tanker omkring dette <3 God dag piger, vi skrives senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COMFY & COSY