GET A PREVIEW

KLINK K ∙ HØRSHOLM

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2
Hej piger! Idag skal vi tale om et emne jeg tit bliver spurgt indtil, nemlig spraytan. Jeg har været STOR-forbruger af spraytan igennem længere tid, jeg har altid elsket at have en solbrun kulør, men kan afsløre at det er LANGT fra alle mærker og former for selvbruner, spraytan mv. der er godt for huden og som vigtigst af alt, giver et flot resultat. Jeg har testet utallige mærker og forskellige former, og endelig synes jeg at have fundet den gyldne middelvej – nemlig spraytanen fra my.

Det er søde og dygtige Kristina, ejer af Klinik K i Hørsholm, der har introduceret mig for dette mærke og jeg er helt solgt! Var forbi hende i sidste uge, hvor jeg fik den smukkeste spraytan nogensinde. Der var ingen tegn på at dette var spraytan, da farven er så naturlig og ligger sig flot på huden. Som I kan se på nederste billede, fik jeg den fineste kulør, der har gjort at jeg det seneste stykke tid, har kunne nøjes med at have solskinspudder på og intet andet? Er det ikke vildt?

Det der er unikt ved my tan-serien, er at man får en naturlig, flot og solbrun kulør, der fremhæver ens egen hudtone, uanset om man er lys eller mørk. Spraytan-væsken er 100% parabene-fri og fås i 3 forskellige farvetoner, så man kan selv vælge om den skal være mild eller mere kraftig.

En solbrun kulør gør SÅ meget underværker, giver et smuk glød og et helt andet udtryk, der ser langt friskere ud her i de kolde vintermåneder. Klinik K er en helt igennem smuk og super hyggelig klinik, som I også kan se på billederne. For mig, er det så vigtigt at føle sig tilpas i en klinik, da det gør en afslappet, hvilket er så vigtigt når man kommer for forkælelse af en selv. Spraytan for 1 person koster 225 kr. og 195 kr. for 2. Hvis man blot ønsker lidt kulør i ansigtet og på halsen, koster dette 150 kr.

Nu kommer det spændende, fordi det er december måned og endda den første, derfor skal I forkæles med endnu en konkurrence ;-) I har fra idag og frem til på søndag d. 6.12 muligheden for at vinde 1 gang spraytan for dig og en veninde, alt I skal gøre for at deltage her på bloggen, er at skrive en kommentar og fortælle hvem du ville tage med ind hos Kristina og få en smuk spraytan! 

HELD OG LYKKE!

37 kommentarer

 • Trine

  Ville tage min søde veninde Sofia eller min mor med. Så vi kunne få noget pigetid/jule hygge sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Skønt, elsker selv en god kulør! :)
  Jeg ville tage min veninde Natasha med ind så vi kan blive lækre til nytår :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hvis jeg vandt, ville jeg tage min skønne veninde Louise med det ville være skønt med en god kulør op til jul og nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Ville tage min veninde paulina med, så vi kunne få lidt kulør her i den kolde vintertid ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk sejersen

  Jeg har aldrig været heldig med spraytan, så ville være fantastisk ar prøve noget nogen kan anbefale ville tage min skønne veninde Malle med – hun fortjener lidt forkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg ville tage min veninde simone med, så hun en gang for alle kan lærer hun ikke skal tage solarium :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Husum

  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde en lækker spraytan sammen med min storesøster Mathilde❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna winther

  Jeg ville tage min bedste veninde Anna med! Hun er flyttet til London og ville gerne forkæle hende med en lækker spraytan, når hun kommer hjem til jul ⚡️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Min søster ville elske at jeg tog hende med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  Jeg vil tage min bedste veninde med – det fortjener hun <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville tage min voksne datter med. Hun vil rigtig gerne prøve spraytan og det vil jeg også gerne. Vi kunne få en rigtig hyggedag sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg ville tage min søde veninde, Josefine med. Vi har i længere tid begge haft et ønske om at finde en god spraytan, som giver et naturligt og flot look, hvilket dette lyder til at give. Jeg håber vi kan få muligheden for at afprøve det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pedersen

  Spraytan er et must hvis man elsker at have en dejlig kulør året rundt!
  Jeg ville tage min søde mor med. Hun ville syntes det var SKØNT med en omgang spraytan op til nytår! (og ligeledes syntes jeg!) :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Maria Espensen

  Jeg ville tage min søde kollega Cecilie med, da vi snart skal til en julefrokost og i den grad mangler lidt kulør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker os selv at få spraytan og da jeg har rødt hår er det den eneste måde jeg kan få lidt farve jeg vil rigtigt forkæle min mor med en gang spraytan :) så vi kan se godt ud til nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min dejlige mand❤️ Så vi har jeg lækker kulør til min svigerindes 30 års fødselsdag d. 9.1.16

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg ville tage min skønne veninde med. Hun går igennem en masse ting lige nu, så hun fortjener helt sikkert en tøse/hyggedag :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Åh min dejlige søde kollage og veninde Helle , vil så gerne at vi får en hyggetid ud af det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min super skønne veninde Isabella, da vi begge godt kunne trænge til farve og noget veninde hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min dejlige veninde Josefine med, hvis ikke min kæreste moder for en omgang forkælelse og lidt glæde i de kedelige dage :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville tage min skønne veninde Mille med<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil da dele det med min skønne veninde Stefanie, så vi kan føle os ekstra hotte til nytårs aften, og ikke så pleje :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg ville tage min smukke veninde Cecilie med, da vi er mega blege begge to. Og elsker solbrun kulør, det gir godt humør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ej Caroline,
  Jeg vil tage en f mine aller bedste veninder enten tykt og tyndt med ind og få en spraytan. Det ville ikke være akavet at stå i ikke meget tøj foran hinanden, hvis det kom til det, og så tror jeg bare, at hun ville blive den lykkeligste i hele verdenen! :*

  Held og lykke til jer andre :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Min mor vil jeg tage med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville tage min skønne veninde Camilla med, da vi begge ligesom dig går op i at finde det rigtige sted, hvor det både set naturligt ud – samt holder godt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville tage min dejlige veninde Michella med, så vi kunne få en smuk og lækker kulør til jul eller nytårsaften <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Mig og min veninde naya vil så gerne have en spraytan før vores skole galla om to uger :D :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min alt for dejlige veninde søs!! Hun er netop blevet mor til to – og fortjener det så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Sikke en fin konkurrence!
  Jeg ville tage min søde bedste veninde med ind og få en lækker kulør. Vi lider begge af den “mælkehvide” hud, og er stort set blege året rundt, haha. Det kunne være rart at have lidt kulør for en gangs skyld. Og da vi ikke ser hinanden så tit, ville det være en perfekt veninde dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville tage min dejlige veninde Zoey med, som lige er flyttet ind i min lille 1. værelses lejlighed. Hun havde brug for omsorg og støtte, og det får hun her <3 Derfor fortjener hun lidt forkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ville elske at tage min bedste veninde med. Vi har i lang tid snakket om at prøve spraytan – og så ville det være helt perfekt op til jul og nytår <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Henning

  Min søde mor :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hansen

  Jeg vil rigtig gerne have min søde veninde Viktoria med. Vi snakkede for en måned siden, om at bestille en tid inden jul og nytår. Men da juleindkøbene har været dyre, droppede vi det desværre igen. Så en denne Giveaway været helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Skønt med en konkurrence
  Jeg ville tage min blege veninde med, som altid synes det skal være så sundt at være bleg…. Hun ville blive fast forbruger når hun først har prøvet det!! hun synes jeg er latterlig når jeg får det….

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GET A PREVIEW