FLORAL WISHLIST

kisses and earrings

picmonkey-image3picmonkey-collage picmonkey-collage2
Hej piger! Jeg tænkte, at I altså lige måtte se disse så fine øreringe, jeg forleden modtog fra MADAME BIJOUX COPENHAGEN. Jeg har mange af deres overdådige og ret specielle øreringe og smykker efterhånden og elsker, at style dem til et ellers enkelt outfit. Særligt enkle kjoler og sorte outfits, synes jeg gør sig godt med øreringe som disse, hvor der sker lidt. Personligt er jeg helt vild med denne farvekombination og synes det ser så fint og sommerligt ud! Rigtig god weekend, vi skrives ved snart igen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLORAL WISHLIST