MOROCCAINOIL PRODUCTS

KIMONO FOR THE SPRING

IMG_8925 IMG_8989 IMG_8993
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-04-02 kl. 11.25.11Skærmbillede 2016-04-09 kl. 17.56.06Skærmbillede 2016-03-20 kl. 09.40.36
Hej piger! Jeg håber I nyder weekenden, jeg har brugt eftermiddagen med min søde Christina og lille baby P, vi har været et smut forbi Waterfront og spist lækre acaibowls, fra 42RAW – så lækkert! Jeg er så småt ved at få min appetit tilbage efter en uges sygdom, men må nok indrømme, at jeg endnu ikke er helt på toppen – man skal passe på, man ikke presser kroppen for meget her til at starte på – jeg kan i hvertfald mærke, at jeg blot efter nogen timer i byen, er meget udmattet og træt nu. Hmmm! Glæder mig sådan til at være 100% frisk igen og har al min energi igen – den mangler jeg altså disse dage ;-)

Om ikke andet, har I her nogle af de billeder, Anders og jeg tog inden jeg lagde mig syg. Jeg var som sagt så dårlig, at tanken om at skulle overfører billederne til min computer, redigere lys mv. og herefter poste dem på bloggen, var fuldkommen udelukket, da jeg lå på sofaen og havde ondt af mig selv – haha, tænk engang hvor udmattet sådan en sygdom kan gøre en, det helt vildt. Jeg har min nye fine kimono fra Gina Tricot på, farve, mønsteret og pasformen er så fin – synes I ikke? Den er dejlig let som en cardian, her til foråret og sommeren, og så kan den også bruges som beach-wear. Mine jeans er også fra Gina Tricot og sko fra Malene Birger – lad mig hører hvad I synes <3

5 kommentarer

 • Simone

  Sikke et dejligt forårsoutfit :-)
  Hvor er den sorte bluse/top du har på fra og er det længe siden du købte den?

  Og hvordan er skoene i størrelsen?

  Du er simpelthen altid en inspiration med tøj/make up og hår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ikke, så sommerligt og dejligt <3

   Blusen er fra Day og den kan vidst stadig fås, stoffet er silke <3

   Årh hvor er du sød – dejligt du bliver inspireret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, skoene er iøvrigt helt almindelige i størrelsen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Smukt outfit! Og kan kun være enig i, at du er mega inspirerende ! Kan ikke finde kimonoen på Gina Tricots hjemmeside 😦Har du lige købt den ? 😀Og er jeansene alm. i størrelsen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du bare sød Katrine! TUsind tak <3 Oppe under mine billeder, har jeg lagt et link til hele mit outfit :-)

   Mine jeans er iøvrigt en smule små synes jeg <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MOROCCAINOIL PRODUCTS