GLITTER-BOOM FOR YOUR FEETS

KARDASHIAN BEAUTY

P8220164 P8220166
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-09-21 kl. 10.25.36Skærmbillede 2015-09-21 kl. 10.26.12
Hej piger! Nu er der ikke længe til at min makeup-video kommer online, jeg går netop nu og finpudser på den, så den bliver helt perfekt, beskrivende og inspirerende for jer at se. Hvis I har nogle tilføjelser eller ønsker til den, må I meget gerne dele, så vil jeg forsøge at tilføje det til videoen. Det tager som sagt lidt længere tid, da jeg virkelig arbejder meget på den- samt min hårvideo. Hvis alt går vel bliver det postet inden eller i weekenden.

Nu til et andet lille beauty-tip, som jeg forresten også vil fortælle mere om denne i min kommende video. Det erKadashian Beauty det skal handle om idag, jeg er vild med min nye øjenskygge-pallette, der tildeles overgår min Naked Palette med nogle af farverne. Den er super flot på og endnu finere at kombinere. Eyelineren er også så fin og meget let at opføre, hvilket er et must for mig, da eyeliner aldrig har været let for mig. Hihi, denne fingerer! Vi skrives senere <3

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GLITTER-BOOM FOR YOUR FEETS