REMEMBER TO EAT FISH

KICKSTART YOUR SUMMERBODY WITH A CLEANSE

PicMonkey Collage P1010002 P1010006
Hej piger! Nu hvor sommeren er her og vi alle skal til at hoppe i en bikini, er en juice-cleanse en sund løsning til at give sommerkroppen en kickstart, som jeg helt sikkert kan anbefale jer. Jeg har aldrig været på juicekur for at tabe mig, men derimod for at få renset min krop indefra og få mere energi. Joe & The Juice er med på denne juicecleanse bølge, som de jo i for sig har meget erfaring med. Måden The Cleanse fra Joe foregår på, er at du hver dag stopper forbi en af Joes mange caféer og henter 4 juice til den kommende dag. Dagen efter, når de 4 juice er drukket, tager du de brugte flasker med tilbage til caféen og får 4 nye i udbytte – smart ikke? Det gør det nemt og hurtigt at hente disse juice, samtidig med at man hver dag for helt frisk juice, i modsætning til hvis man henter en 3-dages juicekur med juice til alle dagene på samme tid.

Udover dette, varierer de 4 juice man skal drikke, hver dag – hvilket skaber variation og gør det lidt mere spændende, nu hvor man ikke får andet at spise disse dage. Jeg har i hvertfald kun god erfaring med juicekurer og synes jeg kan mærke en betydelig forskel på mit energiniveau samt rener hud og stærkere negle, hvilket helt sikkert skyldes at kroppen kommer i balance og får en masse vitaminer og mineraler. Har I nogle erfaringer med juicekurer? I kan iøvrigt læse mere lige herVi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

REMEMBER TO EAT FISH