Soon in my closet

Kenzo Paris

DSC_8536 DSC_8539Åååh se lige engang! Nu er jeg også en heldig (og meget lykkelig) ejer af denne lækre Kenzo sweater. Ih hvor har jeg dog misundet alle de heldige piger, som ejer sådan én – jeg synes den er så cool! Denne model er lige mig, hvilket bare var det som gjorde jeg følte det var ‘meant to be’ at denne skulle være min. Jeg har set mange forskellige modeller nu, men har aldrig været sådan den er lige mig – selvom de alle er super lækre! Farven her er perfekt, da den passer til alt mit tøj, også er den fin til mit hår og hudfarve.

Jeg kan slet ikke vente med at få den i brug, og glæder mig til at vise Jer outfitbilleder med den på ;-) Det kan kun blive godt, ikke sandt? I aften skal jeg bare hygge mig hjemme, jeg ved min mor har planer om en kæmpe frugtskål med creme i aften – mhhm, glæder mig allerede! Imorgen skal jeg havde ordnet en masse praktiske ting, løbet en tur om morgenen og om aftenen skal jeg i byen – hvad har I af planer, og synes I ikke bare min nye sweatshirt er fin? God aften <3

I kan finde den online her eller her
Love Caroline

 

4 kommentarer

 • Mariam.

  Hej smukke Caroline, hvad for en størrelse er din i?<3
  – God aften.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  1600 kr for en sweater…. Så må man være født med en guldklump i rumpetten. Vidste ikke, at det er så godt at være på SU.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har selv sparet op, og har valgt at bruge mine penge på denne. Jeg er ikke på SU, men har heller ingen udgifter, da jeg stadig bor hjemme. Det kommer jo an på hvordan man prioterer, så længe jeg er glad, er det vel det vigtigste …. :-)

   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Soon in my closet