ARMY GREEN KIND-OF-DAY

KENNY ANKER BROWS

P1010358 P1010360 P1010375IMG_5142
Hej piger! Idag skal vi snakke lidt om bryn, spændende ikke? hihi! Jeg husker tydligt, da jeg var yngre, hvordan jeg OVER-plukkede mine bryn og lod dem være to streger, ligesom jeg engang eksperimenterede med en elektrisk brynfjerner, der resulterede i at jeg manglede det halve at mit øjenbryn. Åh gud! De fleste af os, har på den ene eller anden måde, været ude for et eller andet, der har gjort vores bryn mindre pæne at se på, særligt i de tidlige teenageår, bliver brynene får at sige det mildt, unfair behandlet.

Jeg blev kontaktet af søde Kenny, der godt kunne tænke sig at fikse mine bryn, hvilket jeg selvfølgelig ikke kan takke nej til, da jeg aldrig selv er blevet mester til at få dem ordnet, derfor har jeg ofte bare fjernet de værste hår omkring brynet, for herefter at tegne dem op hver morgen. Da jeg kom hos Kenny, fik han dem rettet til, plukket pænt og vokset de omkringliggende områder, så der er absolut ingen små hvide hår nogen steder, det er så dejligt – jeg er helt babyblød omkring øjenene. Herudover fik han farvet mine bryn, som nu har fået meget mere karakter og fået en flot form.

Jeg fik behandlingen der hedder brynsløft, for at nå helt i dybden med mit bryn, hvor jeg selv lader dem fuldstændig være, så Kenny næste gang, kan gøre dem endnu finere, når han har mulighed for at forme dem yderligere. Det anbefales at man får ordnet brynene ca. hver 5-6 uge. Jeg er så overrasket over hvilken forskel det har gjort ved ens bryn, og så er Kenny bare super sød og helt vildt dygtig <3 Hvad synes I om resultatet? Er det ikke blevet fint?

I kan læse mere og Kenny på hans Facebookside lige her, eller booke tid online her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ARMY GREEN KIND-OF-DAY