KARO KOPENHAGEN

Keep it white – jumpsuit love

DSC_6379 DSC_6387 DSC_6395 DSC_6413Hej piger <3 Hermed dagens outfit, som min far og jeg fik taget her sen aften, da solen har været så skarp idag. Her var solen lige gået ned og det er mit absolut yndlings lys, at skyde billeder i – når det er sommer i hvertfald. Jeg modtog i forrige uge denne FINE og yderst sommerlige jumpsuit fra AmericanDreams. Jeg er vild med pasformen, den komplimenterer virkelig en fin sommerkulør og sidder så flot på generelt.

Ryggen er der lagt ekstra fokus på, så det er ligeledes en no-bra item kan man sige. Den er altså bare smukkest uden nogle bh-stropper, da ryggen bærer så meget af dens samlede detaljer – der er ligeledes intet finere end en bar ryg, det har altid været en favorit hos mig. Jeg styler her jumpsuiten med et par hæle, for at gøre den perfekt til en weekend i byen eller anden begivenhed – den vil dog også være super fin med et par fine sandaler eller espadrillos. Nu vil jeg smutte i seng, er simpelhen så træt – følg med på bloggen imorgen <3 Sov skønt – kys!

THE OUTFIT
Jumpsuit – American Dreams (click to shop)
Heels – ASOS (click to shop)

 

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

KARO KOPENHAGEN