CÉLINE BAG

Keep it simple

DSC_6644 DSC_6647
Læænge har jeg gået og kigget på fine, simple ringe som disse, og nu er jeg endelig selv en lykkelig ejer af 3 stk. Jeg synes det ser så fint, simpelt og unikt ud. Normalt går jeg med større ringe, så det var helt anderledes, at det pludselig var så småt – men jeg er helt vild med det nu. Hvad synes? Har I også lignende små ringe? Mine er fra Moss Copenhagen og koster henholdsvis 120,- og 130,- PicMonkey Collage6Åh hvor jeg bare savner Bali helt vildt! Jeg er stadig ikke kommet ind i en normal døgnrytme endnu, vågner kl. 3-4 hver nat, såå irriterende! Det har været så dejligt med en uge, især min søster har jeg virkelig værdsat at have tilbragt en hel uge med – det har været underligt at vågne op uden hende disse dage. Jeg synes det har været fantastisk at komme væk hjemmefra, hvor man virkelig slapper af, for tænkt tingene igennem, får en masse sol som virkelig gør underværker for krop og sind. Det der med at vågne op og solen skinner, gør bare et eller andet – det er den bedste start på dagen. Senere kommer der flere billeder og videoer fra Bali og måske bliver ‘My Closet’ opdateret. Følg med søde piger!
Love-Caroline1

 

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CÉLINE BAG