Summer mood

KEEP IT SIMPLE

PicMonkey Collage2
Godmorgen søde piger :-) ja, jeg er faktisk først lige vågnet – såå dejligt at få sovet ud! I må undeskylde jeg ikke rigtig har fået opdateret bloggen, men har haft en masse at se til i skolen også har jeg hygget en del med veninderne. Jeg har en masse lækkert tøj, som jeg mangler at vise Jer, så det vil jeg så småt gå i gang med. I går var jeg forresten også på Strøget med dejlige Ditte, så hyggeligt – og her fik vi også shoppet – så I kan altså glæde Jer til en masse outfitbilleder snart. Denne fine, og meget enkle bluse købte jeg i Milium for ca. 1 uge siden til 299,- og den er fra mærket Storm & Marie. Den sidder SÅ flot på, må næsten vise Jer den snart – hvis I ikke kan forestille Jer det. Den er super fin at style til rå jeans, og en masse smykker. Jeg skriver til Jer igen senere <3
Love Caroline

4 kommentarer

 • Anonym

  Hej Caroline<3

  Jeg synes det er rigtig synd at du har sagt dit job op, for bl.a. at bruge mere tid på bloggen når du alligevel ikke gør det! Jeg synes tværtimod at der kommer færre og færre indlæg! Synes det er rigtig ærgerligt! Håber at du vil tage kritikken til dig:-) Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej <3 Jeg er selv rigtig glad for beslutningen, og det var ikke kun bloggen jeg skulle have mere tid til, men også min skole, familie og veninder. Jeg elsker at jeg kan bruge mere tid på bloggen nu, og gennemarbejde mine indlæg meget mere end førhen. :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Har vi set alle dine fødselsdags gaver?
  Kan ikke huske noget, da indlæggene kommer med meget lange mellemrum.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Summer mood