Soon 18 years old

KEEP CALM USE LACE

P3090016 P3090023
clicktoshop
Måske har I set denne fine blonde-bh et par gange før? Jeg er så forelsket i den, da jeg simpelhen synes den er så yndig og meget flatterende til en nedringet bluse eller strikbluse i en oversize størrelse. Det gør en udskæring mindre vulgær og er en så fin og meget unik detalje man kan tilføje til et ellers enkelt outfit – et ekstra lille + er at det koster 160 kr. hvilket lige er til at overkomme.

Jeg skal lige om lidt i gang med at male mit værelse! Kan mærke min mor og jeg får udfordringer hvis ikke vi får lokket min far med på idéen, hihi – men jeg glæder mig så meget til at få det malet, tapetseret og gjort fint. Igår var jeg nede og bestille gulvtæppe og inden længe har jeg forhåbenligt fundet den perfekte seng også. Jeg skal nok holde jer opdateret her på bloggen, så I må holde øje. <3
Love

17 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Soon 18 years old