KARO KOPENHAGEN

P6090543 PicMonkey CollageHej piger <3 Jeg er i fuld gang med eksamenslæsningen og må indrømme at det kan være svært at holde mig fra at opdaterer bloggen, mens jeg skriver noter, men har idag formået at holde det adskilt. Nu holder jeg pause for idag og skal skyde en masse fine outfitbilleder til bloggen inden længe, når solen går lidt ned – dét er sommerens blogger-issue, solen er ofte for skarp til outfitbilleder midt på dagen, så det bliver oftest finest tidlig morgen eller lidt senere aften, når solen ikke står på sit højeste.

Jeg har sådan glædet mig til at vise jer denne fine jakke fra KARO KOPENHAGEN, som er designet af Bettina Beltner, der har 2 smukke butikker i henholdsvis Lyngby og Vedbæk. Jeg var et smut forbi Lyngby og faldt over denne fine sag, jeg er vild med jakkens pasform, detaljerne og ikke mindst farvekombinationen, der hedder pearl. Den gør sig endnu bedre når den kommer på, så I kan godt glæde jer til at se den in action. Den kan som sagt findes i butik Bettina Beltner og kan også se der er nogle enkelt størrelser online her.

Inden længe smutter jeg med mine forældre ind og hjælper min søster med at flytte de sidste af hendes ting, hun er nemlig netop flyttet ind i en ny lejlighed, så det skal lige finpudses og vores dygtige handyman og far skal hjælpe med at hænge de sidste ting op. Hvad skal I lave i aften? Vi skrives ved senere og ja, jeg lover FINE outfitbilleder. Vi skrives – kys!

 

8 kommentarer

 • Godaften Caroline.
  Skulle du og din søster ikke flytte sammen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godaften søde Natascha,

   Jo, vi har bare ikke fundet den rigtige endnu, da det er så svært for tiden. Nu kigger vi primært efter en købe lejlighed :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og hvor dit gulvtæppe fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ja, skulle I ikke bo sammen? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline <3

  Jeg har et lille forslag til et indlæg :-) Jeg elsker simpelthen jeres indretning hjemme hos jer, og står selv og skal flytte, så mangler en masse inspiration til hjemmet. Det kunne være SÅ fedt med et indlæg af jeres hjem med forskellige inspirationsbilleder, både af, stue, spisebord, stole, køkken osv. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej <3 Tusind tak for dit input, jeg synes det er en super god idé med et indlæg, der indeholder inspirationsbilleder til hele hjemmet <3

   Jeg vil prøve at få det postet snarest <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.