VEGANSK & GLUTENFRI LASAGNE

JUST BEHIND

picmonkey-image
Hej piger. Idag har jeg sovet længe, hvilket bare har været så tiltrængt. Det var været en hård uge, særligt fordi jeg synes der har været meget omkring mig, som har været lidt ude af mine hænder. Jeg har været ked af det, og det tager bare så hårdt på kroppen. Det er tit svært at involvere andre i sådanne perioder, jeg holder ligesom mange andre nok også gør, kortene meget tæt ind til kroppen. Jeg ved dog og har lært med tiden, at det absolut intet nytter, at gå med det hele for sig selv. Selvom det kan gøre ondt og være hårdt, hjælper det bare ofte rigtig meget, at få talt tingene igennem, sat ord på sine følelser og i det hele taget, få det ud af hovedet på en eller anden måde.

Jeg synes alligevel I fortjente et indblik i, hvorfor der måske har været liiige lidt ekstra stille her på bloggen, den seneste tid. Jeg tror det hele bunder i, at jeg slet ikke føler mig lige så inspirerende og inspireret for den sags skyld, hvis jeg ikke hviler 100% i mig selv og min tilværelse – giver det mening? Jeg er meget sensitiv følelsemæssigt og har brug for stabilitet, ro og kærlighed. Det kan lyde meget kliche, men det er bare vigtigere end jeg lige selv har troet. Jeg har brugt meget tid disse dage, på at finde mig selv igen, og det har bare drænet mig for energi og gjort at jeg ikke har kunne bruge ligesom meget tid på bloggen her og fordybe mig som jeg plejer.

Jeg kan mærke, at det er ved at være ovre nu, og at tingene på en eller anden måde falder på plads. Jeg håber I forstår en smule af meningen med dette indlæg, der også er til for, at huske på at livet bare ikke altid er en dans på roser, og der altså skal modgang til nogle gange, for at kunne forstå vigtigheden i det der virkelig betyder noget. Jeg glæder mig til den kommende uge og tid, hvor jeg har store forandringer på trapperne ift bloggen og føler jeg har en masse ny energi.

Tænkte at en lille mere personlig update, var på sin plads idag. Nu vil jeg spise lidt frokost – vi skrives ved senere. <3

2 kommentarer

 • Nanna

  Hej Caroline
  Jeg savner dine billeder af indretning, og at man bliver inspireret, når man klikker ind på din blog. Jeg håber ikke at min besked bliver misforstået, men jeg synes efterhånden indlæggene minder meget om hinanden både, hvad der bliver skrevet, men også billederne. Bloggen er ikke så personlig, hvilket er helt i orden, men ville være dejligt med noget mere veksling mellem indretning og tøj igen og beauty igen. Håber det ikke det forstås som kritik, men mere et ønske for en trofast læser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Nanna!

   TUSIND tak for din besked, jeg synes slet ikke det er misforstået overhovedet, men er glad for at du tager dig tid til at skrive <3

   Tak, jeg skal nok få fulgt op på det hele!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VEGANSK & GLUTENFRI LASAGNE