MAKE YOU FEEL GOOD

JUST BECAUSE IT ISN’T SUMMER

picmonkey-image
Godaften piger! Er ked af mit sene indlæg, men har virkelig haft en travl dag idag, med en masse gøremål og to-do’s. Jeg startede morgenen ud med, at få min 4. behandling hos DermoCosmetic, som er igang med at fjerne min tattoo. Det gør så ondt! Men omvendt, ved jeg jo også, at jeg udelukkende, ene og alene er skyld i det. Forhastede beslutninger i form af en spontan tattoo, bliver nok sjælendt et godt valg! Om ikke andet, må I virkelig sige til, hvis det er noget I kunne tænke Jer at høre mere om, eller se processen af. Det er i det hele taget vildt, at man kan fjerne en tattoo synes jeg.

Jeg har her nogle meget sommerlige billeder, I know – dog synes jeg det er så fint! Nederdelen modtog jeg her forleden og den er fra AmericanDreams – er den ikke bare yndig? Jeg kunne ikke stå for farverne, det fine snit og ja – den måtte jeg bare eje. Til nederdelen, har jeg min fine crop-top fra ZARA på. Det er et perfekt outfit til en ferie sydpå i hvertfald <3

I kan købe nederdelen til sølle 79 KR lige nu – det er altså et kup der vil noget! Find den online her.

4 kommentarer

 • Mille Sofie

  Jeg kunne virkelig godt tænkke mig, at følge med i din tattoo-proces :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Caroline. Hvorfor har du valgt at fjerne din tattoo? Synes ikke det er lang tid siden du har fået den lavet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise! Det er ikke hele min tattoo, jeg vælger at få fjernet, men bogstaverne jeg fik lavet. Jeg er rigtig glad for kæden om anklen, men ‘ledet’, som var 4 bogstaver, er jeg ikke så glad for.

   God dag, knus C

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MAKE YOU FEEL GOOD