Vind dette håndsmykke

Just a sneak peek

PicMonkey CollageDSC_5502
Godmorgen sødeste piger. Tænkte at I lige måtte se mit nye tapet inden den bliver sat op idag, jeg synes det er så fint – og glæder mig også helt vildt til selv at se det opsat. I kan også se min nye vægfarve, som jeg synes er rigtig, rigtig fin. Jeg elsker at det er på kanten til at være lyserød og lidt mere nude/cremet/taupe samtidig. Min far har malet værelset med den nye vægfarve, men så har jeg valgt at lade vindueskarmen og mine lister nede ved gulvet forblive hvide, ligesom mit loft – sådan så at det stadig hænger sammen. Jeg kan slet ikke vente med at få min seng herind og begynde at møblerer rundt, det bliver bare så fint. På billede nr. 2 kan I se mine nye puder til sengen som er fra H&M og er sat ned til 50,- pr stk – så billigt, og de passer perfekt til mit tapet.
Tapetet har jeg købt i Flügger til 430,- pr rulle, mener jeg – i hvertfald deromkring. Hvis nogle af Jer skal bruge flere opslyninger på tapetet må I endelig bare skrive til mig. Derudover har jeg fundet det smukkeste møbel, som I bare må se – det er ikke mit endnu, men det håber jeg det bliver inden længe. Onsdag aften havde vi noget familie på besøg, hvor vi hyggede hele aftenen – og går var jeg sammen med min søde veninde Ditte, hvor vi spiste lækker frokost i Torvehallerne, Ditte blev klippet hos min dygtige frisør Simon og herefter tog vi i Tivoli hvor vi hyggede hele dagen og til sidste sluttede vi dagen af med sushi på Sticks n’ Sushi, Tivoli Hote – alt i alt har jeg haft nogle dejlige dage, og jeg vil poste nogle flere billeder fra dem snarest. Nu vil jeg tage på arbejde, hvad skal I lave idag? Kys!
Love Caroline

9 kommentarer

 • Nicole

  Købte du puderne online? synes ikke jeg kan se at de er sat ned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser cool ud:) ser frem til at se resultatet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ville du lave et indlæg om vinterjakker engang? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Caroline :)

  Kan du huske hvad dit tapet hedder ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The cocaine addicts with the more recent use had higher electrical activity associated with the brain’s reward circuit when they had an unpredicted compared to a predicted win, Not even the return of Frank Lampard to Stamford Bridge for the final 15 minutes of the game — the reaction was generally,Chelsea 1-1 Manchester City: Jose Mourinho’s side remain five points clear as league leaders claim vital point at Stamford BridgeBy Published: 19:21 GMT sits on a 50-foot seaside bluff along the South Coast Highway in Laguna Beach on some of the most sought-after real estate on the West Coast.000 square feet in size.The unidentified men – who committed the crime Tuesday afternoon – clip a woman crossing the road, New York. she lost control of her vehicle and struck two parked cars before speaking to the owner and offering to pay for the damage.Hansen is quoted in the report as saying that her taking the blame had been “a joint decision” between her and Armstrong made in a bid to avoid negative headlines.A Dartmoor visitor manager said that the footage showed Dartmoor as ??it’s never been seen before??.
  stone island hat http://www.excelind.co.in/milestones.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Foodsniffer was invented by Lithuanian inventor Augustas Alesiunas who came up with the idea after falling ill from food poisoning.’Foodsniffer helps to determine are these products are sound and suitable to use – this reduces the risk of food poisoning.The gallery said: ‘The prize will be awarded,However.But no result feels more real than the one that??s just happened. a move which briefly allowed Atherton to concentrate on the Test job. and restaurants, 3 February 2015It may be hard to imagine choosing a mealworm burger over a juicy steak in a restaurant. I asked Thomas Cook how it could justify adding so much to your booking just so that you can go?’? so we are putting a huge effort in.
  stone island hat http://www.excelind.co.in/milestones.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind dette håndsmykke