LEE TEE

JURLIQUE FOR MY SKIN

pc030186 pc030190 pc030192 pc030196
Hej piger! Jeg var så heldig, forrige måned, at få lov at teste Jurliques lækre produkter, som jeg faktisk aldrig har haft den helt store kendskab til. Generelt, har jeg gjort mig mange tanker på det seneste, omkring hvor svært det egentlig er at navigere rundt i hudplejemærker- samt produkter?! Am I right? Der er jo et utal af produkterne og som forbrugere, er det altså virkelig svært at vide hvad man skal investerer i, samt hvad der gør en creme til 900 kroner bedre end Matas’ egen – er det ikke rigtigt? Normalt, tror jeg mange af os, har et mind-set der siger os, at pris må høre sammen med kvalitet. Selvfølgelig kan forskning samt nogle særlige ingredienser i en creme, skrub eller maske koste dyrt, men ikke nok til at lade mig tro, at en creme til 900 kroner ikke er over-priced. Jeg er ikke ekspert på dette område, overhovedet faktisk og indimellem, kan jeg lade mig irriterer lidt af, at jeg ikke selv ved helt hvad jeg skal gå efter.

Jeg tror det handler sig om at sætte sig ind i brandets histories, deres værdier og selvfølgelig ingredienserne i produkterne. Jurliques historie kan I læse her og den er altså ret spændende, men vil ikke gentage det hele her på bloggen, dog kan det opsummeres, at vigtigheden i at få naturen til at være så nær med forbrugeren er deres kerneværdi. Jeg har nu brugt deres produkter i lidt over en måned og er så tilfreds! De er drøje i brug, har virket rigtig godt på min hud, den er gennemfugtet og jeg føler at jeg har fået en renere hud. Jeg har egentlig haft en renserutine, der lød på rens med Herbal Recovery, herefter har jeg brugt Herbal Recovery Advanced Serum og morgen samt aften, afsluttet deres Balancing Care CreamSidst men ikke mindst, nok mit favorit produkt, hvis jeg altså absoulut skulle vælge: Rosewater Balacing Mist, et vidunderprodukt, der ikke nok med at se flot ud at have fremme, er perfekt til at friske huden op i løbet af dagen og om aftenen.

Jeg kan varmt anbefale produkterne, hvis I står ligesom jeg gjorde og har svært ved at beslutte jer. I kan finde produkterne i Matas, online her og her. Rigtig god aften piger, vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LEE TEE