Greens and soy-noodles

JUNGLE SURROUNDINGS

picmonkey-collage
God aften piger! Jeg er hoppet i seng ‘tidligt’ idag, eller i hvertfald en del tidligere end de sidste andre dage. Når jeg sidder og tænker over det nu, så har det virkelig været nogle bookede og travle dage jeg har haft den seneste uges tid. Jeg toppede den dog idag, ved at være absolut søvnløs hele natten, var vågen til en 3 tiden og mit ur ringede kl. 06….. Puha. Den træthed ramte mig først her til aften, hvor jeg endelig kunne sætte mig i sofaen og slappe af, hvilket resulterede i, at jeg følte mig sådan lidt influenza agtig.

Min søde sparringspartner og jeg, havde et møde idag, som var SÅ spændende, at vi begge blev revet helt med. Jeg glemte helt at få spist aftensmad og tiden fløj mildest talt bare afsted, så nu glæder jeg mig sådan, til at jeg forhåbentligt kan få sovet ud i nat og slappet godt af imorgen.

Jeg er ud over alt dette, lykkelig over, at en drøm jeg har haft siden jeg startede bloggen og var helt ung, er gået i opfyldelse og over at jeg indenfor de næste par dage, kan dele det hele med jer. I kan indtil da, følge med på min Instagram profil @ninecopenhagen og holde jer updated. I må sove dejligt <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Greens and soy-noodles