Sporty fashion - Selected femme

JUNE WANTIES FROM ASOS – UNDERWEAR & BIKINI

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
image4xxlimage1xxlimage3xxlimage1xxl-1image2xxlimage1xxl-2image1xxl-3image1xxl-4
Goodmorning ladies! Jeg håber I har sovet dejligt, det har jeg i hvertfald og jeg har ligeledes fundet noget lækkert lingerie, body og den fineste hvide blondebikini frem til jer. Jeg er vild med ASOS, når de formår at designe undertøj til fair og faktisk fordelagtige priser, samtidig med at der er små strejf af Agent Provocateur – det er imponerende. Alle af de ovenstående sæt undertøj måtte gerne være mine, ih hvor er det fint.

Bodyen er jeg helt vild med – wauw den er smuk. Jeg ville bære den med en sort bh under og måske en blazer ud over, eller en et par løse haremsbukser, for at tone det ellers vovet look lidt ned. Biknien er et MUSTHAVE, den er hvid, enkel og alligevel synes jeg den er langt fra kedelig, da der er mønster i den. Den er ligeledes intet mindre end fantastisk at hive frem, når kuløren er ved at være der.

Nu vil jeg gøre mig klar, jeg skal til møde med søde Daniel idag og efterfølgende ses med en veninde. Jeg håber I får en dejlig dag, kys!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sporty fashion - Selected femme