MIN VOGNTUR

JUNE NEEDS AND WANTIES

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
Black lacetopBlack lace shirt w/ details ∙ Off-white bikini Knitted dress Lace tired dress ∙ Striped off-shoulder top

Hej piger! Nu hvor det imorgen er pay-day, tænkte jeg at nogle fine ASOS-fristelser ville være på sin plads. Jeg har faktisk på det seneste, været god til at styre min onlineshopping, hvilket skyldes at jeg ikke rigtig har haft tid til at fine fine styles, og ikke har følt mig lige så fristet. ASOS har nu dog opdateret deres mange kategorier og nu bliver det sværere, ikke at klikke noget fint sommertøj hjem synes jeg.

Særligt den smukke, støvet lilla kjole med flæser er SÅ smuk, ligesom off-shoulder toppen i striber er yndig og meget summer-ish. Selv om det er sommer, slippet vi vel aldrig helt vores sorte klassikere, vel? Den fine silketop med blondedetaljer ved brystet, er en sikkervinder til et par ripped jeans. Herudover har jeg længe kigget på den langærmet blondesag, jeg denne omgang, glæder mig særligt til at prøve – tror den bliver ret cool på. Sidst men ikke mindst, er denne ekslusive bikini fra BLUE LIFE enhver piges drøm  – am I right?

2 kommentarer

  • Ano

    Hej Caroline
    Super fedt indlæg. Din blog har sådan et flot design. Hvor har du designet din header

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIN VOGNTUR