Looong lashes

JULY WISHES

Skærmbillede 2014-07-16 kl. 21.50.52
River Island Bikini // Black heels // Playsuit with lace details // Jumper with twist back // Playsuit of lashes //
Jeg må eje hvert et enklet af de ovenstående items! Det må jeg bare! Bikinien, ja well man kan aldrig få for mange – og denne er virkelig fin, ligesom alle de andre designet af River Island. Den hvide jumpsuit er heldigvis allerede min, og den kommer der højst sandsynligt billeder af på bloggen senere eller imorgen – den er virkelig feminin og smuk med blondeærmerne. Stilletten er et sikkert køb, som med garanti vil blive brugt. Meget klassisk og passer det meste – synes især sådan en er fin til en sort eller hvid kjole – det ser så classy ud.

Den hvide bluse med bar ryg er FIN, nok min yndlings ting ud af det hele, hvis jeg altså skulle vælge. Den er fra ASOS og koster 300 kr. Jeg har et eller andet med sådanne bluser, de fanger min opmærksomhed gang på gang, og jeg elsker at style dem med shorts, jeans – ja whatever, ligemeget hvad er den bare fin og enkel, og jeg kan pynte den med utallige smykker. Blonde playsuiten fandt jeg også på ASOS og er faktisk ret vild med den. Den vil jeg style til bikerboots og en skindjakke, når det bliver bare lidt køligere – det vil se så råt ud. Hvilket er Jeres yndlings item?
Love Caroline

4 kommentarer

 • Nanna

  Årh, jumpsuiten fra ASOS er SÅ smuk <3 Jeg sidder virkelig og ærger mig over at den er udsolgt i str. 4 – jeg havde bestilt den omgående, hvis den havde været der i min størrelse! Øv :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, SÅ smuk <3 Tror bare den er ret lille i størrelsen, fordi modellen er meget slank og har UK8 på ? Så måske du kan passe en UK6?
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Jeg plejer desværre at være en str. uk 4 i alt tøj hos ASOS – så tør næsten ikke løbe risikoen, hvis den nu er for stor :-( Ellers tak, Caroline! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja okay, det kan jeg godt se så :-( Øv!

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Looong lashes