IT'S OVER SOON

JULIE SANDLAU ∙ EAGLE COLLECTION

PA250165 PA250168
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-12-18 kl. 20.49.01
Hej piger! SÅ er min SRP færdig og afleveret, hvilket har givet mig en dejlig ro, som jeg igår fejrede i byen og på PS-bar med mine søde klassekammerater. Det er et kæmpe pres, der er løftet fra mine skuldre og jeg har sådan trængt til at slappe af og få ro i tankerne. Jeg  har altid lagt et stort pres på mig selv, så når jeg har store opgaver i hovedet, er det svært for mig at finde ro til at forddybe mig i andet end den, før den er afleveret.

Det er tildeles en negativ egenskab, da jeg kører mig selv hårdt og har svært ved at slappe af. Set fra en positive side, er det dog en god måde, at sikre at opgaven bliver gennemarbejdet og jeg ikke sider tilbage og føler jeg kunne have gjort det bedre. Nu er det juleferie og jeg har glædet mig SÅ meget til at kunne opdatere bloggen jævnligt. Imorgen skal søde Vita og jeg skyde nogle fine billeder, som jeg glæder mig helt vildt til at vise jer! I skal glæde jer, til at se de fineste outfits – har fundet bl.a. nogle lækre Topshop items.

Nok om kommende outfitbilleder! Dem skal I nok få at se snart ;-) Jeg vil nemlig vise jer mit smukke vedhæng fra Julie Sandlaus Eagle Collection, som jeg har sat sammen med min yndlings kæde fra Tiffanys, som jeg altid bærer. Er det ikke bare fint sammen? Synes de to smykker komplimenterer hinanden helt vildt – hvad synes I? Det smukke vedhæng koster 750 kr. og er et smukt julegaveønske <3 Vi skrives ved senere, kys!

4 kommentarer

 • Signe

  Har du købt både halskæden og begge vedhæng hos julie sandlau ? Virkelig fint og enkelt :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er kun vedhænget med sten der er fra Julie Sandlau – kæden og det andet vedhæng er fra Tiffanys :-)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Nøgle halskæden er virkelig fin :) ved du om man kan købe Tiffanys her i dk eller på en hjemmeside? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er så fin! Elsker den også <3 Man kan ikke købr Tiffanys i Danmark, men Berlin har en <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

IT'S OVER SOON