MY ACADEMY ∙ VIND PRIVATUNDERVISNING

JULIE FAGERHOLT HEARTMADE

PicMonkey Collage
Grey Trenchcoat ∙ Grey n’ Black Knit Printet Pantsuit ∙ Boot w/ Fringes 

Gooodmorning! Jeg er på vej ud af døren, men inden da ville jeg lige vise jer Hearmade’s nye kollektion, som består af SÅ mange lækre styles jeg ville elske at eje! Jeg har udvalgt mine yndlings, som I ser i collagen ovenover. Er det ikke bare flot? Julie Fagerholt er ét af de mærker, jeg aldrig bliver træt af. Hun forstår af fornye sig, følge moden – men på sin helt egen måde, hvilket gør hendes brand så unikt.

Jeg er særligt vild med den mørkegrå trenchcoat i ser til venstre og den grå- og sort stribede strik – åh hvor jeg ønsker mig det højt! Jeg ejer pt. nogle enkelte items fra Fagerholt, og det er også styles jeg ikke bliver trætte af og som nærmest er tidsløse. Hvad synes I om det? Vi skrives senere!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MY ACADEMY ∙ VIND PRIVATUNDERVISNING