CASEAPP ∙ Be the designer behind your iPhone-case

Julie Fagerholt ∙Heartmade

P7090143
heartmade_logo
Hej igen piger! Julie Fagerholts‘ tøj, smykker og accessories har altid været et af mine favorit brands. Jeg synes tøjet er smukt, unikt og kvaliteten er helt i top. Prisen er dog også herefter, så det er begrænset hvor meget jeg ejer derfra, men under udsalg udnytter jeg mig virkelig af situationen. Mange af jer har spurgt ind til min flotte pelsvest, som også er helt fantastisk smuk. Den er fra en af Julies tidligere kollektioner, men jeg bliver aldrig træt af den – åh hvor er den smuk!

Den fine strikbluse jeg har på, på de ovenstående billeder, er en jeg kiggede meget på i vinter, da jeg virkelig var forelsket i den – der var det dog en ny vare og den var en smule for dyr til mit budget. Nu er den sat ned i Magasin med 50% og jeg mener den kommer ned på 1200 kr. hvilket stadig er dyrt, men langt mere overkommeligt. Den har det smukke pallietmønster langs den ene arm også er den ellers bare super fin i farven og mindst lige så flot under pelsvesten, som jeg har på udover. Kender I til Julie Fagerholt og er I også helt vild med hendes varer? Jeg har linket til nogle af mine yndlings styles nedenfor, der er sat ned netop nu.

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-07-12 kl. 10.23.08Skærmbillede 2015-07-12 kl. 10.24.25Skærmbillede 2015-07-12 kl. 10.24.44

 

2 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge dig Caroline ….
  Hvor får du alle de penge fra? ☺️ Jeg synes du køber tøj, make-up og interiør og spiser ude i ét væk og du skrev for lidt siden du ikke havde noget arbejde :)
  Er det virkelig bloggen der giver så godt eller er du bare meget forkælet?
  Og du er også ved at kigge på lejlighed… Hvor får du dog alle de penge fra :o

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cecilie :-)

   Det er helt i orden, selvom det er en meget personlig ting.

   Jeg tjener mine penge, både på min blog og ved at sælge ud af mit tøj. Jeg forsøger at sælge lidt ud, hver gang jeg køber noget nyt, for at det går nogenlunde lige op og for at kunne finansiere mit forbrug.

   Så vil ikke sige jeg er forkælet, men arbejder mig til at jeg føler mig priviligeret. :-)

   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CASEAPP ∙ Be the designer behind your iPhone-case