Go visit his blog; find useful tips

Julie Abelstedt: every girl’s dream

P9280083 P9280096 P9280102Hej piger <3 Denne ring, kan ikke andet end at være indbegrebet af enhver piges store drøm, for en vielsesring – den er jo så smuk! Tog mig selv I at blive helt betaget af den, da jeg forleden havde den på, jeg synes den er så så smuk – sådan må min vielsesring i hvertfald gerne se ud ;-) Ringen er fra Julie Abelstedt, som udover ringe også forhandler armbånd og øreringe. Smykkerne fra Julie Abelstedt er håndlavet, og man kan virkelig mærke kvaliteten. I kan finde ringen online lige her.

I aften skal jeg nyde min sidste aften hjemme, inden mine forældre vender hjem fra deres tur til Neeeew York. Jeg glæder mig allerede helt vildt til at se dem, man får jo virkelig øjnene op for, hvor mange ting de gør for én i hverdagen – køleskabet har ikke fyldt sig selv op og specielt vasketøjet skulle jeg lige vænne mig til, ikke lå rent og lagt sammen på min seng hver dag – hihi, den følelse kender vi vidst alle! Jeg har flere indlæg i ærmet til Jer i aften, så staay updated girls!

// translation
Hi girls! I am so in love with this amazing ring, from the danish jewelry designer Julie Abelstedt. I think this is a perfect suggestion for what every girl, will prefer her wedding ring to look like :-) You can find the ring online right here for only 399 DKK. All the jewelry from Julie Abelstedt are handmade and you can also find bracelets and earrings on her online shop. 

Tonight I am going to enjoy my last day being home alone! My parents will return home from the NYC tonight and I look so much forward to see them and hear about their amazing trip (and all the shopping they did!) Stay tuned this evening, I will post some other pictures later <3
Love-Caroline

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Go visit his blog; find useful tips