Dream outfit

JOHS

PicMonkey CollageGod aften søde piger <3 Min Muubaa jakke, var jeg desværre i forrige uge så uheldig med – og der fik simpelhen hul i de fine, men også meget sarte blondeærmer. Det var så ærgerligt, specielt fordi jakken er helt ny, og hullet var så tydeligt at jeg ikke kunne gå med den. Heldigvis kunne Anni, som er indehaver af Johs skinddesign og værksted reparere det meget sarte ærme – er så taknemmelig og glad over at det kunne lade sig gøre, da det var lige før jeg ikke troede det var muligt. Så tusind tak til dygtige Anni!

Da jeg afhentede min jakke, faldt jeg over en masse fine pelsveste og nogle skindjeans – så mange fine ting! I kan se noget af det i den ovenstående collage, men ellers kan I selv kigge forbi online shoppen lige her. Alt der omhandler reperation af skind, læder, pels osv. kan laves her, derudover kan man få sine pelsveste renset og meget mere – blot et lille tip til Jer. Ha’ en fantastisk aften <3
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dream outfit