VIND ET FOTOSHOOT

JEWELS BY JOULES

PA250171 PA250174 PA250180CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-12-23 kl. 21.16.43 Skærmbillede 2015-12-23 kl. 21.16.52
Har helt glemt at vise jer, mine nyeste smykker fra Jewels by Joules. Jeg har for et stykke tid siden, vist jer mine fine smykker derfra og nu er samlingen blevet opgraderet. Jeg modtog den smukkeste sølvkæde, i et råt design. Jeg har altid min Tiffanys halskæde på og denne sølvkæde, er så fin at sammensætte til den. I pakken var der også de yndige lyseblå øreringe, der er smukke (især hvis man har blå øjne) og giver et flot klassisk look.

Jewels by Joules er stiftet af dytige Julie Borup, er er opvokset i en familie der var beskæftigede som guldsmede. Alle smykkerne fra JbJ er i ægte sølv, så der er ingen risiko for allergier. I kan læse meget mere om Julies historie lige her <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIND ET FOTOSHOOT