WELCOME TO OUR KITCHEN

JEG SKAL HAVE EN TATTOO

PicMonkey Collage
Hej piger! Jeg tænkte vi lige så godt kunne gøre dette lidt officielt, jeg skal nemlig have en tattoo, som er noget jeg læææænge har gået med overvejelserne omkring – dog har jeg aldrig helt vidst hvad det skulle være, så jeg er altid kommet fra det hurtigt igen. Nu har jeg dog fundet ud af hvad jeg skal have lavet, hvor henne det skal være og nogenlunde hvordan det skal se ud. Jeg har faktisk været hos en tatovør, der tegnede en, men sprang fra igen, da jeg blev lidt usikker på stedet og det hele generelt.

Nu har jeg booket tid hos Tattoo Salonen og jeg glæder mig SÅ meget! Jeg kan afsløre at jeg skal have lavet en ankel lignende kæde, som skal være meget lille, tynd og fin i looket. Jeg har rigtig mange idéer og små detaljer der skal med på den, som jeg endnu vil vente lidt med at afsløre, men jeg er sikker på det bliver rigtig fin – selvom det er lidt en stor ting synes jeg. Hvad er jeres holdninger til tatoveringer? Mine har mest været på hvordan jeg ville have det med at have en tattoo, når jeg engang fylder 40 år eksempelvis? Det er jeg så bange for, fordi det klart, min mor kan jeg SLET ikke se med én lille delfin på anklen, omvendt synes jeg bare at det kunne være så flot lige nu og i mine mange ungdomsår – og så lever jeg lidt i troen på, at mulighederne for at få fjernet dem, hvis man engang skulle fortryde, helt sikkert bliver bedre og langt lettere tilgængelig. Hvad tænker I om det? Og hvor mange af jer har egentlig en tattoo?

Jeg er så nysgerrig, så del gerne alle jeres tanker, erfaringer og andet I måtte have på hjertet <3

12 kommentarer

 • Sasja

  Hej Caroline, hvor lyder det spændende med din tatovering! Jeg har selv en på venstre arm, som jeg fik lavet sidste år lige inden jeg startede i 3.g, og nu her et år efter er jeg stadig lige så glad for den, som da jeg fik den lave.
  Jeg var SÅ nervøs da jeg skulle have lavet min, men tatovøren var virkelig sød og beroligede mig, da han vidste det var min første, og så hjælper det virkelig at have nogle veninder med som bare kan snakke, for at fjerne opmærksomheden for den mulige smerte der kommer :-)

  Held og lykke med dit projekt og med dine eksaminer!

  Knus og Kram
  Sasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej søde Sasja <3

   Ja ikke? Er også bare SÅ spændt på det hele, men bliver omvendt mere og mere fascineret og tændt på idéen hver dag, så glæder mig virkelig.

   Åh er også nervøs for min, men håber min tatovør, er lige så sød som din var.

   Tusind tak, jeg håber du får en dejlig sommer <3

   KNUUUS <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Sofie

  Glæder mig til at se den! Jeg har nogle romertal på mit håndled og en pil på det inderste af min arm (giver det mening?? haha). Og angående dét med at få den fjernet, så kender jeg til to steder, som kan lave det SÅ flot; min kusine har fået fjernet en tattoo fra sit håndled, og i dag kan man på ingen måde se, der har været noget. Processen var dog lidt lang – 1 år cirka.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej søde Mille-Sofie <3

   Tak for din søde kommentar. Din tatovering lyder SÅ fin også! Og hvor er det dog rart at vide, at dét at få den fjernet ikke er en fuldstændig umulighed <3

   Den proces bliver helt 100 sikkert kortere og kortere i fremtiden tænker jeg <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hej Caroline <3
  Jeg har fire tatoveringer efterhånde, nogle støttere end andre. Men tre af dem så jeg kunne gemme dem. Jeg fik en spontan ide om at få laver tre sommerfugle på min skulder og ned af overarmen. Smukke er de, men lige fra der øjeblik jeg så mig i spejlet med den tænkte jeg bare "åh nej, hvad har jeg gjort!!" Jeg har haft dem i 3 måneder snart og leder allerede efter et sted at få dem fjernet! Så jeg vil sige tænk meget over det og hvor du vil have dem og hvad du får lavet. Hilsen Sille :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej søde Sille <3

   Åh altså! Se, dét er lige netop hvad jeg frygter allermest – nemlig at man fortryder. Men fik du ikke dine tegnet op inden, det blev endeligt tatoveret? Så du kunne se det?

   Er så ked af at du ikke er glad for dem, og håber du finder et sted snart. Kan se Mille Sofie har gode erfaringer med at få dem fjernet. Held og lykke <3 <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg har en kræftsløjfe i watercolor stil, som jeg fik lavet for 4 måneder siden, da jeg fik konstateret kræft. Jeg vidste bare, at jeg skulle have den, og har slet ikke fortrudt den. Den sidder på ovenpå min underarm, og er synlig hele tiden når jeg ikke har lange ærmer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej Karoline! Ej hvor er det bare en rørende idé. Er så ked af at høre, du er ramt af den forfærdelige sygdom, men smuk idé og tanke bag din tattoo. Jeg ønsker dig meget held og lykke <3 <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Hej. :)
  Jeg elsker tatoveringer. Jeg har desværre kun en selv lige nu, er i gang med at sparer op til så jeg kan få en mere. Den jeg har nu er mit navn med 2 hjerter under som hænger sammen. Jeg er super glad for min, selv om det er mit navn, og alle folk gøre grin med den. Det lukker jeg bare ørene for.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se din fine tatovering. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej Camilla <3

   Åh ja, jeg er også blevet en smule betaget af dem, må jeg indrømme – der er så mange fine og ikke mindst SÅ mange muligheder!

   Hvor er du sej, du ikke lader andres tanker om en tatovering gå ud over dine tanker om den, det er din krop og dit valg og jeg har altid respekt for hvad folk nu end vælger at få lavet.

   Glæder mig SÅ meget til at vise jer den!

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg fik lavet min første tatovering da jeg var 15 år gammel, jeg er 19 år nu og siden da er der kommet 2 flere til. Jeg har ikke fortrudt nogle af dem og har planer om mange flere i fremtiden! :-) Held og lykke med at få lavet din første tatovering! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

WELCOME TO OUR KITCHEN