The way she wears it

Jeg sælger ud af mit tøj på lørdag d. 22.11.14

PicMonkey CollageHej piger <3 Ih hvor har jeg glædet mig til at dele denne glædelige nyhed med jer. Min veninde Nicole Tange, som laver de smukke vipper og spraytan på mig – sælger ud af vores tøj på lørdag d. 22.11.14 i butik Notre på Frederiksberg, hvor jeg før har lavet en læseraften, som I kan læse mere om her.  Notre har det fineste tøj, fra nogle af mine favorit brands, hvilket I nok har bemærket. I kan købe bl.a. Rosemunde, Stylebutler, Munthe, Tiger Of Sweeden, Lollys Laundry og mange flere – se resten af udvalget her.

Nicole og jeg har fået lov til at låne ‘underetagen’ og her vil vi sælge alt vores fine tøj, som ikke længere bliver brugt, I kan se et udpluk af hvad jeg kommer til at sælge lige her også vil der også komme lidt bolig sager med. Vi glæder os helt vildt til at hygge i butikken og jeg glæder mig til at møde nogen af jer – jeg vil blive rigtig glad, hvis jer som overvejer at komme vil efterlade en kommentar, så kan vi få lidt overblik over antallet. Har I nogen spørgsmål må I endelig spørge <3

Event for my danish readers <3
Untitled-1

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The way she wears it