Black Crochet

JEG SÆLGER UD AF MIN GADEROBE

skaermbillede-2017-05-01-kl-16-31-11 skaermbillede-2017-05-01-kl-16-31-19
Hej piger! Jeg har brugt formiddagen i byen, hvor jeg har fået ordnet nogle praktiske ting og været forbi de sødeste pr-piger, hos ImpressionPR. Jeg har en masse spændende nyheder at vise jer, som jeg glæder mig helt vildt til. Nu ville jeg blot lige opdatere jer og fortælle, at min salgsside By Caroline Closet, er opdateret med nyheder fra min gaderobe, jeg sælger ud af. Jeg har postet alt nu og dette er bl.a. også det tøj, I kan finde til næste tradono-marked d. 14 maj.

I må endelig skrive, hvis I har spørgsmål til nogle af de ting jeg sælger, I kan kontakte mig via Instagram (@fashionbycarolinecloset) eller mail <3 Vi skrives senere piger, dejlig solskinsdag til jer!

9 kommentarer

 • Simone

  Spotter at du sælger dine Apair heels? Var de ikke dine yndlings? :-O er meget interesseret i de beige, hvilken str. bruger du normalt? Kan se de er en 38? :-) <3 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Simone <3 Jo, hihi, jeg har dog brugt dem en hel del og har fundet nogle nye, jeg rigtig gerne vil investere i, hihi – tro mig, de er brugt med kærlighed de sko, men nu trænger jeg til noget nyt.

   De er 38 og jeg bruger normalt 38, helt normale i str. synes jeg <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Når, så kan det godt være de bliver for store til mig. Jeg bruger normalt en 37 nemlig :-/ Men tak for svar! de er så fine, må prøve at finde nogle lignende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Er det muligt at du vil sende din Ganni kjole med dao i stedet for postnord så der ikke går op til to uger for modtagelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad er højden på de blå & beige Apair stiletter? :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Bliver nødt til at spørge om hvor den blå kjole, som er på billedet med Apair stilleterne, er fra!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Black Crochet