COSY COAT

JEG HAR KØBT MIN FØRSTE LEJLIGHED

img_8377 img_8370
SIKKE en dag! Jeg har været så spændt og samtidig et nervevrag, de seneste dage – eller måske nærmere uge egentlig?! Jeg har nemlig ENDELIG fået godkendelse til at købe min første lejlighed, og handlen er langt om længe gået igennem. Jeg kan slet slet slet ikke beskrive hvor glad jeg er <3 Det er en drøm jeg har haft længe, men som på en eller anden måde har virket som noget så urealistisk – nu er det dog blevet en realitet og jeg kan bare mærke, at det er den helt rigtige.

Lejligheden er den fineste jeg længe har set, den er så meget mig og jeg følte mig hjemme, selvom den er helt tom og lige skal have rettet et par småting. Jeg har sådan set frem til at dele denne store nyhed med jer, da I jo kommer til at være med i hele flytte- og indretningsprocessen. Planen var lidt, at I kommer til at følge med helt fra start – evt i nogle videoer? ;-) Tænkte jeg kunne være ret sjovt at forsøge sig med – om ikke andet, får i billeder meget snart! Måtte bare lige dele min glæde! Det skal jo fejres! God aften piger <3

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COSY COAT