DREAMY DRESS

MY WEBSHOP WANTIES

picmonkey-collage4
Overknee boots HERE /Adidas sneakers HERE 
picmonkey-collage3
Grey scarf HERE / Printed cap HERE / Black pyjamashorts HERE
picmonkey-collage2
White shirt HERE / Wide pants in black HERE /Embellished pearl espandrille HERE
picmonkey-collage
Downjacket HERE / Grey dress HERE / Printed shirt HERE


Hej piger! Pyhaaa, selvom min morgen, har stået på REN selvforkælelse, har det været så stressende – øv :-( Jeg var tidligt oppe og afsted til min søster, der netop har taget et neglekursus, så hun kunne lave mine negle fine igen! Yay, de er blevet SÅ flotte – stay tuned for more. Efter negle, skulle jeg direkte til København og have fyldt mine eyelashextensions op hos The Powder Room og sidst men ikke mindst, var jeg hos Kenny Anker Brows og få mine bryn lavet såå fine. Haha, det lyder måske noget så simpelt, men det krævede en stram tidsplan, tålmodighed med parkeringspladser og om så ikke min bil løber helt død for benzin midt i al denne stress – oh yes. Jeg er dog endelig hjemme igen og har netop fået pakket min kuffert færdig, så jeg er klar til om en times tid, hvor jeg vil tage mod København og mødes med C – vi skal sammen til lufthavnen, da vi denne weekend tager en get-a-way til Madrid – glæder mig SÅ meget!

Jeg skal nok holde Jer opdateret her på bloggen, så ofte jeg kan – udover det, kan I jo følge med på min SnapChat: caromarburger, Instagram @caromarburger. Jeg har fundet nogle fine Nelly items, jeg tænkte I lige skulle se. Det er mine favoritter og yndlings styles, der jo er SÅ fine – synes I ikke? Jeg vil gå igang med at planlægge lidt flere blogindlæg til jer – vi skrives ved snart igen piger, rigtig god aften til jer <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DREAMY DRESS