MY JEWELRY, STARS BY P

JANUARY WISHES FROM ASOS

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3
Hej piger! Måske I andre også har været klistret til sengen, siden imorges, hvor de værste tømmermænd dukkede op. Jeg har faktisk heldigvis ikke haft det dårligt idag (thank god!) særligt når man tager mit champagne-forbrug i mængde – hihi, havde fundet den lækreste champagne længe, som jeg ikke kunne holde fingrene fra. Jeg får til gengæld aldrig nok søvn, når jeg kommer sent i seng – så min døgnrytme og mangel på søvn er nærmest altid mit største issue. 

Jeg har dog taget et langt, varmt bad, skrubbet huden og lagt ansigtsmaske – nu kan jeg slet ikke vente med at komme ind i min nyvasket seng – det er velvære på højeste plan, intet bedre! Nu hvor jeg har brugt det meste af dagen i sengen, har jeg fundet de LÆKRESTE items hos ASOS og jeg vil eje det hele! Nu hvor udsalget så småt forsvinder hen, kommer der bare så mange nye lækre varer – åh det bliver en dyr måned.

CLICK TO SHOP
Wrap front swimsuitL’agent underwire braWhite v-plunge swimsuit ∙ Black maxi-dress ∙ Black armhole bodystocking Faux fur bomber jacket ∙ Sudette biker jacket ∙ Skinny, black bikerjeans 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY JEWELRY, STARS BY P