Midseason favorites from ZARA

JANUARY SALE AT MIINTO

skaermbillede-2017-01-17-kl-10-57-39
Black silk dress HERE 1099,- / Black bodystocking HERE 479,- / Comfy striped sweatshirt HERE 300,- / Black boots HERE 499,- / Day wallet HERE 599,- / Striped knit HERE 359,- / American Vintage knit HERE 1125,-


Miinto holder KÆMPE januarudsalg piger, og hold op hvor er der mange lækre items på udsalg! Jeg er blevet særligt vildt med mærket COMFY COPENHAGEN, som jo af navnet, laver behageligt tøj. Jeg synes deres stribede sweatshirt er helt igennem fantastisk, jeg har altid haft et fetish for hyggetøj og denne sweatshirt, skal jeg bare eje. Udover dette, har Ganni en så fin silkekjole og bodystocking på udsalg, der er to enkel items, der kan bruges til nærmest alt. De fine støvler er fra Amust og kan købes til 499 kroner nu, en rigtig god pris synes jeg <3

Afsluttende, har American Vintage en masse lækre basic-things, som denne fine strikbluse, der jo er så hyggelig og helt uundværlig i den kolde tid her i Danmark. Jeg ville blot lige tippe Jer om de mange gode kup I kan gøre Jer hos Miinto for tiden, jeg skal nok vise Jer hvilke items jeg har bestilt derfra meget snart – stay tuned!

indlæg skrevet i samarbejde med Miinto

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Midseason favorites from ZARA