NYTÅRSTANKER OG ÅRET DER GIK

JANUARY CLEANSE

dsc_7695 dsc_7694 dsc_7689 dsc_7685
Hej piger! Og godt nytår <3 Så er både julen og nytåret forbi og tiden er som altid, bare fløjet afsted. Jeg synes at det har været en mindre stressende tid, end tidligere, så jeg er egentlig ikke lettet over det er overstået – jeg har derimod bare NYDT hvert et moment og glæder mig til det nye år <3 Der kommer også endnu et indlæg om min nytårsaften, inden længe – så hold endelig øje.

Nu tænkte jeg nemlig, at jeg ville dele et sundt tip med jer, nu hvor vi jo er på den anden side af alle fornøjelserne og AL den gode mad ;-) hihi! Jeg tror de fleste af os, har skejet lidt ud, spist lidt ekstra (og lidt for godt!) og sådan skal det også være synes jeg. Nu trænger jeg selv til en masse frisk og sund mad og det er jo et helt oplagt tidspunkt, at starte året sundt ud.

GLÒ er et af mine favoritsteder, når det kommer til friskejuices, salater og syndige – men sunde – burgere. De har så meget lækkert på menuen og derfor har jeg fyldt køleskabet op med nogle godter. Det er nok det sted i København, som jeg synes har det lækreste juiceudvalg – de er virkelig lækre, og så synes jeg, det er så dejligt, at kunne tage med på farten eller til de kommende dage. Udover det, laver de en masse lækre morgenmadsbowls, som også kan tages to-go – jeg faldt over chiagrøden, der virkelig er lækker!

Hvilke sunde januar-tips gør I brug af? Og har I også ekstra fokus på en sund start på året? <3 Vi skrives senere!

2 kommentarer

 • Frederikke

  Hej Caroline <3

  Vil du ikke lave et indlæg omkring dit studie? Jeg skal selv starte på sygeplejerskeuddannelsen til efteråret, og ville elske at høre lidt om det!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej Frederikke <3 Så god idé! Det kommer der i denne weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NYTÅRSTANKER OG ÅRET DER GIK