LET IT GO ∙ NEW YEAR ∙ NEW BEGINNING

JANUARY CLEANSE WITH SLOWJUICE COPENHAGEN

PC160083 PC160086 PC160087 PC160088 PC160092 PC160095
Hej piger! Et nyt år er begyndt og de fleste af os, har igennem julen nydt lidt for meget af al den gode mad, hvilket der selvfølgelig skal være plads til – jeg har også nydt den i fulde drag. Jeg har tidligere udført en 3-dages juicekur fra Slowjuice, som I kan læse mere om her. Sidste gang var det før jeg rejste til Abu Dhabi og efter en periode med for mange byturer. Jeg fik så meget energi og en helt anden krop – what’s not to like. Da jeg hørte om SLOWJUICE’S nye juicekur, der udelukkende bestod af grøntsager og derved grønnejuice, måtte jeg bare prøve den. Den er som Julie fortalte mig, en smule mere hardcore end den ‘almindelige juice-kur’ der er en blanding mellem frugt og grønt – denne er all green.

Ikke nok med at den nye Green Cleanse, udelukkende består af grønt, så er der også tilføjet  matcha og spirulina i – disse superfoods hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og tungmetaller, samtidig med at de tilføjer kroppen en masse vitaminer, antioxidanter og mineraler. De grønne juices er fri fra frugtsukker, hvilket giver en øget mængde klorofyl, der øger antallet af røde blodlegmer, hvilket altså er medvirkende til at øge kroppens evne til at optage ilt.

Før jeg startede på min 3-dages-green-cleanse, anbefalede Julie, ejer af Slowjuice Copenhagen, at man forsøgte, gradvist, at reducere sit indtag af kaffe, alkohol, sukker og raffineret madvarer. Særligt kaffeindtaget kan være svært, hvilket derfor er nødvendigt gradvist at reducere 3-5 dage før starten på juicekuren. Spis sundt og dyrk motion op til kuren, for det bedste resultat, hvilket også vil gøre kuren millioner gange lettere at gennemføre.

Selv oplevede jeg ikke den store sult under kuren og hvis jeg gjorde, stod den på te og massere af vand, for at blive hydreret, hvilket indimellem udløser sult. Jeg endte med at blive ret vild med cashew-matcha drikken, jeg må prøve at lave selv snart. Min hud blev så fin efter juicekuren, meget mere klar, ligesom man kan mærke tydelig forskel i sit energiniveau og ikke mindst lysten til at fortsætte med at have et højt indtag af grøntsager i hverdagen. Det giver stof til eftertanke, både at se og mærke forskellen i sin egen krop, når man hjælper den på vej, ved at udrense affaldsstoffer og ubalancer der har været i kroppen. Det skal altså prøves! I kan læse mere om Slowjuice Copenhagen lige her, hvor I både kan bestille både 1,2 eller 3-dages juicekurer og finde meget mere information.

I må endelig stille alle de spørgsmål I måtte have – sov nu dejligt, vi skrives ved imorgen!

2 kommentarer

 • Emily

  Hej Caroline.
  Den cashew-matcha som du blev vild med, er det bare ren cashewmælk og matcha pulver i kold udgave, som hvis man får en cashwe-matcha-latte? :)

  Tak for en spændende artikel. Jeg er selv meget nysgerrig efter at prøve denne juicekur.
  / Emily

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emily <3

  Ja, det er faktisk og den var så god! Jeg kan helt klart anbefale juicekuren <3 Du vil blive glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LET IT GO ∙ NEW YEAR ∙ NEW BEGINNING