Buy my clothes and get ready for this summer

JANE KØNIG – BIRTHDAY GIFT

P3280446 P3280451Hej piger <3 Er så småt ved at være på toppen igen, så rart – langt om længe, men har taget en sidste dag hjemme, inden vi skal have en stor opgave i skolen, tænkte at jeg hellere ville være 100% frisk på det, i stedet for at sates og få tilbagefald. Jeg har slet ikke fået vist jer min smukke fødselsdagsgave fra Jane Kønig, som er noget så yndig og unik.

De fleste af jer kender 100% de anerkendte lovetags efterhånden, som simpelhen er så fine. Jane Kønig’s har altid være min favorit da de er enkle, af høj kvalitet og så smukke. Jeg har valgt at få lavet en lang halskæde i rosa forgyldt sølv med min søster og mit forbogstav. Hun er der altid vil være og altid har været i mit liv, hun betyder uendeligt meget for mig og jeg elsker hende overalt. De fleste af mine smykker har en særlig betydning og dette er ikke en undtagelse, synes det er rart at have et minde om hende og altid føle at jeg har hende nær mig. Er så vild med den <3

Ejer I selv et lovetags, hvis ja, hvilke bogstaver/tegn har i fået indgraveret og hvorfor? Kunne så godt tænke mig at høre jeres tanker omkring det. Nu vil jeg tage afsted, skal ud og køre før jeg inden længe skal til køreprøve – uh hvor jeg er nervøs. Vi skrives ved <3

I kan forresten finde alle Jane Kønigs lovetags online lige her. Kys!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Buy my clothes and get ready for this summer