Slip-ons'∙Espadrilles

I’ve always been impressed

PicMonkey Collage
Sheinside dress

Hej piger! Åh hvor jeg synes ferien går hurtigt, selvom jeg nyder hver eneste dag, er det en surrealistisk tanke, at jeg skal starte i skolen, så snart jeg hjemme fra ferie igen. Jeg rejser med min søster om præcis en uge idag og jeg kan SLET ikke vente, glæder mig til at opleve LA med hende, til at sole, nyde maden og bare dét at komme væk fra vante omgivelser – åh det bliver spændende og oplevelsesrigt!

Synes de fleste af mine veninder har været på ferie nu, eller er afsted – så man er vel en smuule misundelig, hihi ;-) Har I været afsted på ferie endnu? Om ikke andet, ville jeg vise jer denne fine bluse fra Sheinside. Den er lavet af det blødeste stof, der er yderst behagelige at have på. Herudover synes jeg de sorte ‘net-detaljer’ gør den stilet og ret rå. Den er både rar at have på henover sommeren, men kan også styles med et par skindleggins og bikerstøvler til vinter. I liiiikke! Vi skrives nok ved senere, ha’ en skøn dag <3

2 kommentarer

 • julie

  hej caroline
  nu har jeg efterhånden købt nogen gange på fashionbycaroinecloset.dk og jeg oplever tit at tøjet ikke altid er samme farve som man ser på billederne, samt kvalitet heller ikke altid er den samme som på de redigeret billeder du ligger ind på shoppen. så det kunne være rart hvis du ikke redigeret i de billeder af tøjet som du ligger ind på din hjemmesiden. så man ikke bliver så overesket når man modtager pakken og så man bedere kan vurdere farver og kvalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie,

   Tak for din besked, jeg er glad for du kommer med feecback og er selvfølgelig ked af din opfattelse. Jeg forsøger at ligge både originale produktbilleder samt billeder taget af mig ind på min Tictail, netop for at give det mest autentiske billede af den pågældende vare.

   God dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Slip-ons'∙Espadrilles